.

.

PH PandaHall 9 Стилове на Етикети ръчно изработени, 90 бр. Листа Лентата за увиване на Пчелните растения, Ремесленная Опаковане Лента, Бизнес Етикет, Ръкави, Шапки, Вертика?

PH PandaHall 9 Стилове на Етикети ръчно изработени, 90 бр. Листа Лентата за увиване на Пчелните растения, Ремесленная Опаковане

BGN 3.00
Продукти

Амбалажна лента 9 стилове : с шарени пчелите, сливи, мъгливо рози, бодили и други растения в растително стил, идеален завършек за домашни поделкам, придающий специално внимание на детайлите в красива опаковкаПратката включва : комплект от 90 бр. сапунени пръчки, 10 бр./стил, около 8,27 инча (21 см) височина 1,97 инча (5 cm), и дължина, най-подходящ за по-големи квадратни или правоъгълни греди, могат да бъдат отрязани по размер, за да приключи обиколката.Широко приложение : може да се използва за опаковка на ръчно изработени сапуни, свещи, кутии за бисквити, подаръци за партита или се използват като уникални етикети за вашия занаятчийски бизнес, като ви предоставя повече възможности за създаване на оригинални занаяти.Опаковка за сапун : чудесно за опаковане на вашия домашен сапун, подходящ за органични сапуни, сапун от козе мляко или други сапуни ръчно изработени.Можете да ги украсяват, като директно на сапун или с гарнитура подарък кутия за сапун. Без тиксо : в тях няма нищо лепкав, така че те трябва да бъдат залепени, те са лесни за използване и са подредени около силиконови правоъгълни форми за сапун.Трябва да се запечата с тиксо, за да се държи на място, те ще придадат на вашия поделкам ръчно изработени още един коз в продажба. Амбалажна лента 9 стилове : с шарени пчелите, сливи, мъгливо рози, бодили и други растения в растително стил, идеален завършек за домашни поделкам, придающий специално внимание на детайлите в красива опаковка.Пратката включва : комплект от 90 бр. сапунени пръчки, 10 бр./стил, около 8,27 инча (21 см) височина 1,97 инча (5 cm), и дължина, най-подходящ за по-големи квадратни или правоъгълни греди, могат да бъдат отрязани по размер, за да приключи обиколката.Широко приложение : може да се използва за опаковка на ръчно изработени сапуни, свещи, кутии за бисквити, подаръци за партита или се използват като уникални етикети за вашия занаятчийски бизнес, като ви предоставя повече възможности за създаване на оригинални занаяти.Опаковка за сапун : чудесно за опаковане на вашия домашен сапун, подходящ за органични сапуни, сапун от козе мляко или други сапуни ръчно изработени.Можете да ги украсяват, като директно на сапун или с гарнитура подарък кутия за сапун.

R

Продукти в категория