.

.

Голям с 30 мм-150 мм Увеличително Стъкло, преспапиета Куполни Лупи Полукристаллический Полушаровой Аксесоари за Украса на Дома за Всекидневната, 50 мм, 10 бр.

Голям с 30 мм-150 мм Увеличително Стъкло, преспапиета Куполни Лупи Полукристаллический Полушаровой Аксесоари за Украса на

BGN 2.33
Продукти

Материал : стъкло, кристал Размер : 30 мм-150 мм. Характеристика : Отличен, подходящ за полилеи, сватбена украса, подмяна на кристал на полилей, аксесоари ръчна изработка "Направи си сам"/украса, украса на стаята и прозорци и др;.Подходящ за сватбени маси, украса за булчински душ, цветни аранжировки; идеален за вашите сватби, помолвок, на деня на Свети Валентин, рожден ден, партита, декорация на масата, на декоративно-приложното изкуство, и т. Топла съвет : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Благодарим ви за разбирането и щастлив покупка!.Материал : стъкло кристаллыразмер : 30 мм-150 мм Характеристика : Отличен, подходящ за полилеи, сватбени декорации подмяна на кристал на полилей, аксесоари ръчна изработка "Направи си сам", украса на стаята и прозорците и т.; Подходящи за сватбени маси, украса за булчински душ, цветни аранжировки; идеален за вашите сватби, помолвок, на деня на Свети Валентин, рожден ден, партита, декорация на масата, на декоративно-приложното изкуство, и т. Топла съвет : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Благодарим ви за разбирането и щастлив покупка!.

R

Продукти в категория