.

.

Комплект цветни дръжки-маркери HULIPARK 10шт включва 2 елемента маркери, химикалки с две топчета 8 форми и 10 цвята линии, сладък маркер за деца за водене на бележки в днев?

Комплект цветни дръжки-маркери HULIPARK 10шт включва 2 елемента маркери, химикалки с две топчета 8 форми и 10 цвята линии, сладък маркер

BGN 4.80
Продукти

Дръжте дръжката за албуми вертикално на хартияБавно движете дръжката за пробиване, за да получите ясна линия на фигурата.Навреме затваряйте капачката след употреба curve pens.Маркери с две топчета : лесно е да отговарят на вашите различни нужди при изготвянето на ежедневника или bullet journal. 10 Ярки цвята : червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, розово, розово-червено, лилаво, тъмно зелено, светло лилаво. 6 забавни видове чертежи : мечка, крива, пунктирана линия, трева, сърце, звезда, за да ви дадем цветни линии. 4 Различни дюзи : длето за маркиране, ролкови съвет за скарпбукинга.Тънък върхът / върха на средния ви позволява да пишете. ?【Маркери с две топчета】 Една дръжка, с две топчета : длето за маркиране, ролкови съвет за скарпбукинга.Тънък / среден върха на маркери за печати ще ви помогне да завърши запис или рисунка.С помощта на този комплект дръжки Curve маркери вие лесно ще отговарят на различни нужди при създаването на bullet journal. ?【Забавни форми】 Криви дръжка за водене на регистър съдържа 6 различни форми на фигурата : мечка / curve / пунктирана линия / трева / сърцето / звезда; криви маркери с цветове на дъгата, за да ви дадем цветни линии, за оформяне на границите. ?【Прилично качество на】 Цветни криволинейни дръжки са прекрасни, благодарение на постепенното противоплъзгаща и достатъчно количество мастило, не проникне през хартия и мигновено секна.Деца и възрастни могат забавно да се играе с тези дръжки за албуми, а не с впръскване на продукта.Радвам създаде своя шедьовър. ?【Полезни съвети】 да се Насладите на тези маркери curve много просто. ① Върха на валяк трябва изцяло да се докоснат до хартия и да бъде 90 ° вертикално, а не под наклон, за да се получи завършен фигура. ② Моля, навреме затваряйте капачката след употреба. ③ Не използвайте дръжката за пробиване в обратна посока. ?【Една чудесна идея за подарък】 Рамка за криви кошари чудесно за писма, маркиране, рисуване, colorization, селекцията, водене на бележки, производство на пощенски картички, scrapbooking, книги-оцветители и още много други.Също така е отличен избор като подарък за рожден ден, Ден за защита на децата, Връщане в училище, Коледа и Нова година.

R

Продукти в категория