.

.

Тегло Тренажор за ръце PABBUC, Категоричен Тренажор за ръце Twister, Хидравличен Тренажор за ръце с Плавно Регулиране на 10-150 кг, Домашен Тренажор За Разширяване на Гръдни?

Тегло Тренажор за ръце PABBUC, Категоричен Тренажор за ръце Twister, Хидравличен Тренажор за ръце с Плавно Регулиране на 10-150 кг,

BGN 1.67
Продукти

【Регулируемо съпротивление】 регулиране на Интензивността на един бутон безстепенно регулиране на 10-150 кг. Постепенно увеличаване на съпротивлението и увеличава собствените си тренировка с тежести, за да се постигне укрепване на мускулите. 【Професионален микроотскок】 Отказва рязко скача, напълно елиминира скрити заплахи за сигурността и гарантира вашата безопасност и здраве, без да причиняват вреда на хората, микроотскоки, сигурност. 【Защита от хидравлично налягане】Хидравлична задвижваща система треньор micro rebound е по-надеждно и щадящее съпротива, отколкото традиционните кутия спортни успоредка, той никога не се деформират, не се чупи и не причинява вреда на хората. 【Високо качество】Хидравлична задвижваща система твистер е изработен от двухуглеродистой стомана с висока плътност.не е толкова лесно да се деформирал и се разпада.Жило представлява напълно затворен хидравличен цилиндър, който осигурява надеждна работа и много сигурен. 【Триъгълна структура】Уникална триъгълна структура, упражнения са по-стабилни, по-безопасно регулиране на ъгъла на наклон, ъгъл на отваряне естество, за напредъка на упражнения също естество, и това е по-ефективно за тренировка на мускулите. 【Регулируемо съпротивление】 регулиране на Интензивността на един бутон. безстепенно регулиране на 10-150 кг. Постепенно увеличаване на съпротивлението и увеличава собствените си тренировка с тежести, за да се постигне укрепване на мускулите. 【Професионален микроотскок】 Отказва рязко скача, напълно елиминира скрити заплахи за сигурността и гарантира вашата безопасност и здраве, без да причиняват вреда на хората, микроотскоки, сигурност. 【Защита от хидравлично налягане】Хидравлична задвижваща система треньор micro rebound е по-надеждно и щадящее съпротива, отколкото традиционните кутия спортни успоредка, той никога не се деформират, не се чупи и не причинява вреда на хората. 【Високо качество】Хидравлична задвижваща система твистер е изработен от двухуглеродистой стомана с висока плътност.не е толкова лесно да се деформирал и се разпада.Жило представлява напълно затворен хидравличен цилиндър, който осигурява надеждна работа и много сигурен. 【Триъгълна структура】Уникална триъгълна структура, упражнения са по-стабилни, по-безопасно регулиране на ъгъла на наклон, ъгъл на отваряне естество, за напредъка на упражнения също естество, и това е по-ефективно за тренировка на мускулите.

R

Продукти в категория