.

.

Клъстер мигли 84 бр Групиране на миглите Групиране на миглите САМ Клъстер Удължаване на миглите Индивидуални Мигли Тънка лента и меки (Frost, C-8-16mix)

Клъстер мигли 84 бр Групиране на миглите Групиране на миглите САМ Клъстер Удължаване на миглите Индивидуални Мигли Тънка лента и меки

BGN 6.65
Продукти

Различни стилове и дължини на миглите в съответствие с настроението си : Kev Kev предлага се в различни дължини и къдрите за различен вид на миглите 84 лъч на миглите дължина от 8-16 мм. Опитайте се да намери своя собствен стил на изграждане в Kev Kev.Меки и леки : супертонкие лента за удължаване на миглите и гарантират, че мигли няма да навредят на очите ви.Също така ние актуализирахме нашите материали за мигли.Нашите фалшиви мигли-меки и пухкави, съвсем като естествени.Не се притеснявайте за външния вид на пластмаса.Евтина алтернатива на изграждане на миглите : трябва просто да потренират малко и вие ще можете да завършите полагане на миглите в продължение на 10 минути.Стани господар на своите мигли.След нанасяне на стойте не по-малко от 3 дни.Спестете твърде много време!.Как да групиране на миглите : 1. Нанесете клъстер лепило за мигли на вашите естествени мигли и изчакайте около 30 секунди. Внимателно отстранете мигли с ленти, залавяйки ги от корен. След това нанесете фалшиви мигли на вашите естествени мигли в разстояние на 2-3 мм от век.Гаранция : Ако имате някакви въпроси или проблеми относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем бърз отговор и решение.Вашето удовлетворение - това е нашия път напред.

R

Продукти в категория