.

.

FiiO BTR7 Усилвател за слушалки, Bluetooth приемник Преносим КПР с висока резолюция Поддържа MQA/LDAC/aptX HD 384K/32Bit DSD256 за телефон/PC/на Колата/за Домашно аудио (Titanium)

FiiO BTR7 Усилвател за слушалки, Bluetooth приемник Преносим КПР с висока резолюция Поддържа MQA/LDAC/aptX HD 384K/32Bit

BGN 133.33
Продукти

[Поддръжка на формат Bluetooth hi-res] : Усилвател Bluetooth BTR7 поддържа Bluetooth 51, LDAC/apt X Adaptive/apt X LL/apt X HD/ apt X/AAC/SBC във формат безжична връзка hi-res. [двоен изход 3,5 мм + 4,4 мм] : Широко съвместим с усилватели за слушалки BTR7, което означава наличието на 4,4 мм балансиран изход за слушалки в допълнение към традиционните 3,5-мм одноконтурному изхода за слушалки - за по-подробно възпроизвеждане на звук, в широко използван в момента формат джак. [Звук без загуби и поддръжка на MQA] : Усилватели Bluetooth BTR7 са базирани на чип XMOS XUF208 за приемане и декодиране на потоци аудио данни с поддръжка на до PCM 384 khz и вграден DSD256. В режим USB КПР и с плеър MQA се поддържа прави до MQA 8x.0 и вграден микрофон] : Усилвател Bluetooth BTR7 поддържа c Vc 8.0, поддържа гласово повикване Bluetooth, поддържа и слушалки с вградени елементи за управление на CTIA. [Високо-производителни КПР] : Всеки от левия и десния канал на bluetooth-КПР BTR7 - това е ES9219 C, който работи в тандем с филтър за по-ниски честоти и усилване на высокооптимизированной аудиоархитектуре, която улавя разгледа всеки детайл и динамиката на музиката.А благодарение на подкрепата на MQA вашата музика, със сигурност ще се възприема ясно и смело. Усилвател Bluetooth BTR7 е оборудван с мощна акумулаторна батерия 880 ма и вие може да продължите да го използвате в продължение на 9 часа. Поддръжка на жичен + безжичен зареждане;. двойна аут 3,5 + 4,4 мм;. Върховният КПР ES9219 C *2;. Усилватели за слушалки BTR7 може да поддържа две устройства едновременно.Той може автоматично се включва и изключва заедно с вашия автомобил, когато го използвате в своя автомобил с усилватели за слушалки.Всяка актуализация серия BTR отразява съвременните тенденции в света персонален аудио.С преносим усилване BTR7 това означава наличието на 4,4 мм балансиран изход за слушалки в допълнение към традиционните 3,5-мм несимметричному изхода за слушалки - за по-подробно възпроизвеждане на звук, в широко използван в момента формат джак.Усилватели за слушалки BTR7 също може да се използва като "ключ", изпълняващ роля на кабелен декодер и усилвател за слушалки на вашия телефон.Просто натиснете бутона "ЗАРЕЖДАНЕ" с едно щракване на мишката, за да превключите в режим на "ключ" и се излиза от него.

R

Продукти в категория