.

.

FRESHME Sleep Mask Черен - Памучен Маска за сън, за ръчна работа за Жени, Мъже Маска за очи за сън, Черна Мека превръзка на очите за сън с регулируема тематика Veclro, превръзка н?

FRESHME Sleep Mask Черен - Памучен Маска за сън, за ръчна работа за Жени, Мъже Маска за очи за сън, Черна Мека превръзка

BGN 13.03
Продукти

? ИДЕАЛНОТО БЛОКИРАНЕ на СВЕТЛИНАТА : конструкцията на маска за сън, във формата на "крылышка носа" ви позволява ефективно да блокират светлината, идваща от областта на носа, така че можете да спят или се отпуснете очите си по всяко време и на всяко място ✅ Напълно регулируеми : Тази маска за сън, може лесно да се регулира по дължина с помощта на гладка тайния велкро, за да е побере под различни размери на главата за мъже, жени и деца, не спутывая косата и не ги чувство за стягане. ? СУПЕР МЕКА И УДОБНА : Нашата маската за очите е изработена от мека и дишаща памук, който осигурява комфортен допир до кожата и ви помага бързо да заспи. ? ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС себе си : Нашата маска за сън, лека и сгъваема.Много удобен за носене, независимо дали пътувате вздремнете дали в офиса, или ще спи през нощта. ? - ДОБРИЯТ СПЪТНИК за сън : маска за очи подобрява качеството на съня и гарантира приятен сън.Той е подходящ за различни случаи, като например за пътуване, полет, къща, офис, почивка, работа на смени, дремота, медитация и т. ? ИДЕАЛНОТО БЛОКИРАНЕ на СВЕТЛИНАТА : конструкцията на маска за сън, във формата на "крылышка носа" ви позволява ефективно да блокират светлината, идваща от областта на носа, така че можете да спят или се отпуснете очите си по всяко време и на всяко място. ✅ Напълно регулируеми : Тази маска за сън, може лесно да се регулира по дължина с помощта на гладка тайния велкро, за да е побере под различни размери на главата за мъже, жени и деца, не спутывая косата и не ги чувство за стягане. ? СУПЕР МЕКА И УДОБНА : Нашата маската за очите е изработена от мека и дишаща памук, който осигурява комфортен допир до кожата и ви помага бързо да заспи. ? ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС себе си : Нашата маска за сън, лека и сгъваема.Много удобен за носене, независимо дали пътувате вздремнете дали в офиса, или ще спи през нощта. ? - ДОБРИЯТ СПЪТНИК за сън : маска за очи подобрява качеството на съня и гарантира приятен сън.Той е подходящ за различни случаи, като например за пътуване, полет, къща, офис, почивка, работа на смени, дремота, медитация и т.

R

Продукти в категория