.

.

Cortex Beauty Air Blade - Синя йонна сешоар за професионална сушене на косата с дифузер, сгъваема дръжка, грижа за косата при постоянна температура, без увреждане на косата. (Л?

Cortex Beauty Air Blade - Синя йонна сешоар за професионална сушене на косата с дифузер, сгъваема дръжка, грижа за косата при постоянна

BGN 1.00
Продукти

[Намалява завивание и засилва блясъка на] Нашия професионален сешоар оборудван с технология ionic с ниски нива на шум, която намалява завивание и засилва блясъка, така че косата ви ще бъде ултра гладка и ще им елегантен външен вид за всеки поводМоля, не пипайте въздушния соплу по време на употреба да се избегнат изгаряния. [Универсална функционалност] независимо Дали е къдрава, права, тънка или гъста, прически, 1 дифузьор и 1 накрайник-концентратор точно отговарят на нуждите на всички прически. [Сверхбезопасность] Нашата йонна сушилня с предохранительной мъниче ALCl с защита от прегряване и ниски нива на електромагнитни полета, за да се осигури безопасността на вас и вашето семейство. [Ультраумный дизайн на] Нашия сешоар оборудван сгъваема дръжка и двойно сигурна подвижна цедка, така че косата не ще засасываться на сешоар, и можете да го използвате и като сешоар за пътуване, тъй като е преносим. [Намалява завивание и засилва блясъка на] Нашия професионален сешоар оборудван с технология ionic с ниски нива на шум, която намалява завивание и засилва блясъка, така че косата ви ще бъде ултра гладка и ще им елегантен външен вид за всеки повод.Моля, не пипайте въздушния соплу по време на употреба да се избегнат изгаряния. [Универсална функционалност] независимо Дали е къдрава, права, тънка или гъста, прически, 1 дифузьор и 1 накрайник-концентратор точно отговарят на нуждите на всички прически. [Сверхбезопасность] Нашата йонна сушилня с предохранительной мъниче ALCl с защита от прегряване и ниски нива на електромагнитни полета, за да се осигури безопасността на вас и вашето семейство. [Ультраумный дизайн на] Нашия сешоар оборудван сгъваема дръжка и двойно сигурна подвижна цедка, така че косата не ще засасываться на сешоар, и можете да го използвате и като сешоар за пътуване, тъй като е преносим.Всяка красива прическа започва с идеално суха коса!Вие заслужавате сешоар, който да свърши тежката работа вместо вас. нашият лек, ергономичен сешоар с въздушно острие осигурява максимална мощност, което ви позволява да персонализирате температура - с помощта на по-ниска температура за тънка коса и по-висока температура за по-гъсти и текстурирани на косата.

R

Продукти в категория