.

.

Лепенки от болки в коленете Flexiknee Natural, които правят болки в коляното, затопляне и дълготрайни, за облекчаване на болки в ставите (4 опаковки (48 band-спин))

Лепенки от болки в коленете Flexiknee Natural, които правят болки в коляното, затопляне и дълготрайни, за облекчаване на болки в

BGN 1.67
Продукти

【Ергономичен дизайн】 е Изработен специално за части на тялото за по-добра форма и по-добра функционалност 【Бърз ефект】 Бърз ефект след залепване, с дълготраен ефект. 【Дълъг срок на действие】 Действа бързо и осигурява дълготрайно облекчение, ефективно облекчава болката. 【Натурални съставки】Използването на чисти натурални съставки, безопасни и не причиняват дразнене. 【Лесна употреба】 Просто почистете повърхността на кожата с топла вода, махнете защитното фолио и залепете го върху съответната част от него. 【Ергономичен дизайн】 е Изработен специално за части на тялото за по-добра форма и по-добра функционалност. 【Бърз ефект】 Бърз ефект след залепване, с дълготраен ефект. 【Дълъг срок на действие】 Действа бързо и осигурява дълготрайно облекчение, ефективно облекчава болката. 【Натурални съставки】Използването на чисти натурални съставки, безопасни и не причиняват дразнене. 【Лесна употреба】 Просто почистете повърхността на кожата с топла вода, махнете защитното фолио и залепете го върху съответния детайл. Параметри : Размер : 19,2 * 13 см нето Тегло : 40 грама на Помещение включва : 12/24/36/48/120 бр. * ленти Забележки : 1. Поради измервания ръчно възможни са малки отклонения в измерения. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от асоциацията.

R

Продукти в категория