.

.

На площада Латунная Урна за Кремация на Паметника на Банката Гърне Контейнер |в пълен размер Урна за Погребението на Праха | Метални Кошчета за Дизайн Минакари |Син?

На площада Латунная Урна за Кремация на Паметника на Банката Гърне Контейнер |в пълен размер Урна за Погребението на Праха | Метални Кошчета

BGN 3.00
Продукти

Това е в пълен размер латунная урна с диаметър 10 сантиметраВ него може да се съхранява пепелта за лице с тегло до 80 кг / 200 паунда.Отпечатъци, както и външно боядисване урни, за да бъде трайна.Препоръчва се да поставите пепелта в пластмасова торбичка вътре в кутията, за да по-късно да го е лесно да се прехвърли в друга урна.Отгоре той резьбовая на кутията.Моля, отворете капака, въртяща я обратно на часовниковата стрелка.Моля, обърнете се към снимки на този продукт. Обем : 3300 мл/200 кубически сантиметра.Подробна информация за продукта : Цвят : синьо - Дизайн Meenakari; Материал : месинг Размери : 10 "x 6" W; Тегло : прибл. 2 кг; Брокер : резьбовая на кутията. В e Splanade е един от най-големите колекции урни на паметта. Моля, разгледайте снимки на този на продукта, в които се съхранява колекция от над 100 урни.Моля, отделете "урни на площада" в лентата за търсене .Това е в пълен размер латунная урна с диаметър 10 сантиметра.В него може да се съхранява пепелта за лице с тегло до 80 кг / 200 паунда.Отпечатъци, както и външно боядисване урни, за да бъде трайна.Препоръчва се да поставите пепелта в пластмасова торбичка вътре в кутията, за да по-късно да го е лесно да се прехвърли в друга урна.Отгоре той резьбовая на кутията.Моля, отворете капака, въртяща я обратно на часовниковата стрелка.Моля, обърнете се към снимки на този продукт. Обем : 3300 мл/200 кубически сантиметра.Подробна информация за продукта : Цвят : синьо - Дизайн Meenakari; Материал : месинг Размери : 10 "x 6" W; Тегло : прибл. 2 кг; Брокер : резьбовая на кутията. В e Splanade е един от най-големите колекции урни на паметта. Моля, разгледайте снимки на този на продукта, в които се съхранява колекция от над 100 урни.Моля, отделете "урни на площада" в лентата за търсене .Вечна памет / класически урна за кремация memorial - елегантна пълен размер урна най-високо качество, произведени за съхранение на тленните останки на любимия човек с цялото уважение.Кошчета за отпадъци, предназначени за съхраняване на значително по-голямо количество останки.Това е здрав урна, която ще се превърне в новия дом на починалия.Персонални урна - прекрасен начин за семействата да изразят своето уважение чисти души, които те дорожили.

R

Продукти в категория