.

.

Колан за котки ZHYING велкро, Дишаща Регулируема Мека Жилетка за домашни любимци, Обтегач за да се свържете с Буксировочным тросом, Лесно се побира и се отстранява, За ?

Колан за котки ZHYING велкро, Дишаща Регулируема Мека Жилетка за домашни любимци, Обтегач за да се свържете с Буксировочным тросом, Лесно

BGN 49.05
Продукти

[Регулируема] : Регулируема конструкция ключалката лесно се побира и се отстранява, може да се отвори само с едно натискане, което спестява време и улеснява управлението [Дизайн на велкро] : то е удобно да се облича и да стреля, а също така той може да облегать тялото домашен любимец, за да се предотврати спадание жилетка с домашен любимец и да имат малко тегло, така че домашен любимец няма да бъде обременен. [С катарама за свързване на теглича на въжето] : Тежкотоварни и устойчива метална D-образна обтегач, лесна за управление, позволява да се избегнат суматохата домашни любимци или да ги загуби. [Сигурност и комфорт] : Удобен и дишаща материя, не вреди на кожата, не дърпа косата, дизайн жилетка с функциите на амортизация, предпазва гърдите и гърба на котката. [Премиум услуга] : по-добре Да се адаптират към кучето си, моля, не забравяйте да измерите размера на кучето и го сравнете с таблицата за размери, ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория