.

.

Uliya Пътен Държач За Четки за грим, Преносима Косметичка за грим, Водоустойчив Органайзер за Тоалетни принадлежности, за Жени, за Носене-Органайзер за Четки за грим (?

Uliya Пътен Държач За Четки за грим, Преносима Косметичка за грим, Водоустойчив Органайзер за Тоалетни принадлежности, за Жени, за Носене-Органайзер

BGN 4.26
Продукти

? Подходящи за пълен размер на четките : Пътна чанта-държач за четки за грим лек, компактен и с голям капацитет (размер : 9 инча * 2,55 инча * 2,36 инча), може да побере повече от 15-20 бр четки в комплекта.Малък и лек дизайн лесно се вписва във вашата чанта и куфар.Идеално място за бизнес пътувания и пътувания. ? ОТЛИЧНО качество : Тази косметичка за пътуване е направена от висококачествен PVC, меки, удобни, леки, трайни и гладко.Водоустойчиви свойства гарантират пълната защита на четки за грим, които ще продължат да ги поддържат чисти, сухи и удължава срока на експлоатация. ? УНИКАЛЕН ДИЗАЙН лента : Уникален дизайн каишка за ръка, предотвратява разваливание елементи, при запазване на техните красив и артистичен вид.Без усложнения традиционни чанти за четки за грим, трябва само да отворите каишка, всички предмети в ръката си, бързо да изберете необходимата козметика. ? Богат на функции КОСМЕТИЧКА : Чувствайте се в безопасност и бъдете готови за всичко, като държите под ръка, "дамски аксесоари", аварийни съоръжения или други лични аксесоари, козметика в удобна и компактна форма.Просто изберете вашия цвят и започнете да ги опаковат целия си грим, червило, щипки за коса, пари и бижута и аксесоари !. ?ПРАКТИЧНИ ПОДАРЪЦИ за МОДЕРНИТЕ ЖЕНИ : Чанти за рамо Uliya за грим - модерен и чист подарък за момичетата и младите жени!Задължително условие за любовник грим!Идеалният подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, Деня на Благодарността, рожден ден.Name : Пътна чанта за четки за грим Материал : PVC Размер : около 9 *2.99 cm Тегло : около 93 г / 3,28 грама Дизайн : обвязочный дизайн Цвят : тъмно зелено, светло синьо пакет включва : държач за четки за грим * 1 Прост, но е универсален : -Държач за четки за грим Uliya съвременен и уникален дизайн, той е лек, компактен, просторен и съвсем нов на пазара, подходящ за набиране на четки 15-20 бр. -Актуализиран дизайн с привязывающим каишка предпазва рассыпание четка за грим. -Опаковката и Удобно да пренася всичките си четки за грим с компактен, но здрава контейнер по време на пътуване, без да се притеснявате за това, че четката ще бъдат смачкани от другите си неща. -Произведен от висококачествен PVC, който е мек и нетрансформированный, без мирис и е безвреден за кожата.

R

Продукти в категория