.

.

GSDNV Монтиране на стена Триъгълни Рафтове за Баня Плаващ Черна Полк Алуминиева Поставка за Душ за Баня, Шампоан За Съхранение Сешоар Притежателя (Размер: 1 слой)

GSDNV Монтиране на стена Триъгълни Рафтове за Баня Плаващ Черна Полк Алуминиева Поставка за Душ за Баня, Шампоан За Съхранение Сешоар Притежателя

BGN 22.21
Продукти

* Напълно нова кутия е готов за изпращане * Максимално увеличете пространството за съхранение в кухнята и в банята. * Използвайте рафта за съхранение на тоалетна хартия, шампоан, почистващи препарати и други предмети. * Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков. * Космическа алуминиева сплав, издръжлива и с дълъг срок на служба. * Напълно нова кутия е готов за изпращане. * Максимално увеличете пространството за съхранение в кухнята и в банята * Използвайте рафта за съхранение на тоалетна хартия, шампоан, почистващи препарати и други предмети * Лесно се монтира на всяка стена, включително обков * Компактен алуминиев, здрав и дълъг живот на Името на стоката : срок на годност за баня Обработка на повърхността : черен Начин на монтаж : стенен монтаж без лепило за нокти Инсталация отвор за винта : 6 мм. и Монтажни аксесоари са включени в комплекта.Лесна инсталация В комплекта са включени : Стойка за кухнибаня; Идва с инструменти за монтаж аксесоари безплатен лак за нокти Моля, свържете се с нас навреме, ако имате някакви проблеми с получаването на стоките, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!Пожелавам ви добро настроение всеки ден!При разумен съхранение кажете сбогом на разглезена лак за печене на висока температура, той ще бъде гладка, без чеп и избледняване.

R

Продукти в категория