.

.

Комплект прибори за хранене Thomaso от сребро с кована дръжка от 30 теми, набор от прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10, Сребърни вилици и лъжици, Набор от прибор?

Комплект прибори за хранене Thomaso от сребро с кована дръжка от 30 теми, набор от прибори за хранене от неръждаема стомана 18/10,

BGN 2.00
Продукти

【неръждаема стомана 1810】 неръждаема стомана 18/10, известна още като неръждаема стомана 304, е международно сертифицирана за хранителна неръждаема стомана 18% хром за здравина и 10% никел за устойчиво покритие, неръждаема стомана 18/10 не се поддава на разпространението на бактерии, е полезна за здравето и хигиенично, много е здрав и безопасни за съдомиялна машина. 【Набор от прибори за хранене от 30 теми за 6 човека】 В комплект прибори за хранене от сребро са включени 6 десертни ножа, 6 десертни вилици, 6 лъжици, 6 десертни лъжици, 6 десертни вилици.След измиване дръж прибори на рафта за съхранение, така че те да са подредени и са лесно достижими, готови за употреба.Рафтове за съхранение на съдовете се превърна в украшение на масата за хранене, и е задължителна посуда за семейни събирания, партита по повод рождения ден и други поводи. 【Многофункционален】 Елегантен комплект прибори за хранене от неръждаема стомана, разпредели си маса за хранене.Комплект прибори за хранене привлича вниманието и ще превърне вашата ежедневна вечеря в изискано празник.Той също е много подходящ за ежедневна семейна употреба, хотели, ресторанти, забавления, партита. 【Уникална форма на】Уникална форма не само ергономични и удобен за задържане, но и привлича вниманието, придружен си чинии на масата.Превърнете ежедневната храна в гурме вечеря.Той също е много подходящ за ежедневна употреба у дома, в хотели, ресторанти, на забавления, партита. 【Нашата услуга】 30-дневна гаранция за безусловно връщане, доживотна гаранция на материалите. Гаранция за 100% удовлетвореност!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти, за да ви помогне, ние ще ви отговорим и ще ви предоставим решение в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория