.

.

-Полк, Стенни Закачалка за кърпи, стойка за хавлиени кърпи от неръждаема Стомана, 3 Бара, Закачалка за хавлии за баня и кухня, Металик, 40 см, Водоустойчив и защитен от ?

-Полк, Стенни Закачалка за кърпи, стойка за хавлиени кърпи от неръждаема Стомана, 3 Бара, Закачалка за хавлии за баня и кухня, Металик,

BGN 22.61
Продукти

Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа 【Утолщающий материал】 Размер : дължина 40 вж. Тегло е около 1,6 кг, а гъста стоманена тръба е достатъчно. товароподемност 20 Kg.It Здрава и да запази своята повърхност. 【Спестяване на пространство 】 Трехъярусная закачалка за хавлии ви позволява да се мотае повече от 3 хавлиени кърпи, както и 2 допълнителни куката, предназначени за окачване на аксесоари за баня и кухня. 【Прилагането на】 Кухненски органайзер за съхранение на душа в банята.Тя може да се поставят в непосредствена близост до стената на банята, душ или да използвате в кухнята, за съхранение на чай кърпи и кухненски принадлежности, а също така се използва през малък радиатор за кърпи за ръце, оставаше сух. 【Лесна инсталация】 Този монтиране на вешалкам за кърпи просто трябва да намерим рафт на стената с помощта на приложените винтове с винт на капака, това не се отразява на външния вид.Добре дошли в Малък магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Лира 40 см / 15,74 инча, 3-различен държач за кърпи за ръце, мулти-лира и 2 куки Спецификация : Име : отопляеми кърпа Материал : космически алуминий Технология на повърхността : полиране на Среда за ползване : Баня/тоалетна Начин на инсталация : Дължина на перфорация на продукта : 40 см Забележка : Размер се измерва ръчно, и грешката е около 1-2 виж Ако вие сте човек, който се стреми към качество, тогава изберете този! достатъчно дебели стоманени тръби, а закачалка за кърпи тежи 1,6 кг, Достатъчно, за да се Знае Неговото Качество.Дебелината на полотенцесушителя : 20,01 мм, дебелина на куката в база : 2,09 ммдислокационный дизайн позволява бързо высушивать кърпи.Добри ъгли с дизайн куката.

R

Продукти в категория