.

.

Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса Atikual за черни жени, Перуки от Естествена Коса 13x4, Перуки от Естествена Коса 150% Плътност, Перуки от Естествена Коса, пре?

Изкуствени Перуки, изработени от Човешка Коса Atikual за черни жени, Перуки от Естествена Коса 13x4, Перуки от Естествена Коса 150% Плътност,

BGN 0.33
Продукти

❤️ перуки, изработени от човешка коса на дантели Материал : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4, 100% необработени човешки коси, реже директно с главата на момичетатаМеки и чисти, здрави и удобни.Нито мирис, Нито на Загуба, Нито на Entanglements. ❤️ Перуки за черни жени от човешка коса Функция : Съраунд вълнообразни перука на дантели 150% плътност, могат да бъдат обединени във висока опашка и гредата, естествена обемна вълна, меко докосване. ❤️ HD Прозрачни перуки от естествена коса на дантели Тип : обемни къдрави перуки от естествена коса на дантели 13x4, бесклеевые перуки от естествена коса на дантели, предварително выщипанные от косата на бебето. ❤️ Перуки, изработени от човешка коса за черни жени : предварително выщипанные косата с детски косми наоколо, косата може да рисува, да къдрене (на апарат), изсветлява, мелировать даде нов вид на вашата собствена коса.Продължителната употреба при нормални грижи може също да запишете прическа. ❤️ Шапчица за перуки с дантела отпред 13x4 : Бесклеевые перуки, изработени от човешка коса с еластична лента, 4 гребени и регулируеми бретельки, лека корекция, шапка със среден размер (22-2,5 инча), еластичен материал, удобна за носене.Защо да изберете перука от човешка коса Atikual 13x4 с масова вълна на дантели?. Перуки от човешка коса на дантели Atikual, можете да направите свободна част, средна част или на страничната част на воля. Косата Atikual Body Wave лесно да се промени на друга прическа, такава като пряк перука перука с водна вълна, къдрава перука перука с дълбока вълна и така нататък. Перуки на съвсем малък отпред Atikual 13x4 са най-достъпни, сочи проучване, перука от човешки косъм с масова вълна на съвсем малък отпред е най-популярният перука за чернокожите жени. Перуки от естествена коса Atikual за чернокожите жени са по-естествени, дишащи и удобни, което ви улеснява задачата в никакъв случай. Перука от предния дантела 13x4 - вашият най-добър избор. Перуки Atikual са изработени от 100% човешка коса, без примеси на синтетични влакна и козината на животните, те са меки, гладки, еластични и блестящи. Перука Atikual идва с предварително выщипанными линии на растежа на косата, това още повече засилва естествения вид на перука с много детски косми.

R

Продукти в категория