.

.

Framendino, 6 Опаковки, Химикалки и Накрайници за Изгаряне на дървесина Съвет за Пирографии, Регулируеми Накрайници за Изгаряне на Дървесина, Сменяеми Инструменти за Из?

Framendino, 6 Опаковки, Химикалки и Накрайници за Изгаряне на дървесина Съвет за Пирографии, Регулируеми Накрайници за Изгаряне

BGN 4.21
Продукти

【Материал】 Съвет за изгаряне на дървесина е изработен от висококачествена хром сплав, който има висока якост и устойчивост на топлина, не се огъне, омекотява, не се окислява и съдържа по-малко въглерод и при високи температури 【Широко приложение】 Тези накрайници за пирографии са подходящи за различни проекти направи си САМ, като мащабна прави, за дребния прави, за рисуване плоски линии и т. 【Размер на изделия】 Телена превръзка на главата-около 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм 【Опаковка в комплект】 6 бр регулируеми сменяеми инструменти за изгаряне на дървесина, 3 размера, по 2 за всеки размер. 【Приложими модели】 Подходящ за LH30, LH40, LH50, LH60, LH70, LH80, LH90, LH100. Спецификация * 【Материал】 Топката съвет за изгаряне на дървесина е изработен от висококачествена хром сплав, който има висока якост и устойчивост на топлина, не се огъне, омекотява, не се окислява и съдържа по-малко въглерод при високи температури * 【Цвят】 сребрист * 【Размер】 Телена колела са с дължина около 1,5 мм, 2 мм, 2,5 мм * 【Брой】 6 бр. регулируеми сменяеми инструменти за изгаряне на дървесина, 3 размера, по 2 за всяка размерапожалуйста, се допуска отклонение от 1-2 мм, с ръчно измерване на размера.Съвети Ако имате някакви въпроси относно този продукт, моля, първо се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

R

Продукти в категория