.

.

Комплект дръжки за ръцете и тялото Beauty Linsale Viscosi Pole Grips за ръце и тяло (4 опаковки ). Дръжки на базата на течен тебешир за сухи ръце (Меки + Средни + твърди). Танц на един с?

Комплект дръжки за ръцете и тялото Beauty Linsale Viscosi Pole Grips за ръце и тяло (4 опаковки ). Дръжки на базата на течен тебешир

BGN 18.99
Продукти

Дръжки на базата на тебешир предотвратяват подхлъзване от потИдеален за ръцете.Дръжката на базата на колофон - намалява сухота и осигурява отлично сцепление. идеален за тялото си.Дръжката на бледа основа МЕКА : подходящ за прекалено потни ръце.Средство за сцепление на базата на тебешир : подходящ за умерено потни ръце (за повечето типове кожа).Твърд улавяне на базата на тебешир : подходящ за минимално потни ръце.Дръжката на базата на колофон, подходящи за сухи участъци от кожата на тялото като бедрата, от вътрешната страна на лакътя и коляното.Танци на пилоне - чудесен начин да останете във форма, да се забавляват и да се засили тяхната увереност в себе си.Но когато ти си тренируешься, е трудно да се вземат в ръце.Ето защо ние създадохме Viscosi pole grips, които осигуряват отлично сцепление за танци на един стълб, въздушни коприни и въздушен обръч.Грипсы на базата на тебешир - това е специални формули за сушене на ръцете.Има три нива на лепкавост (Меки, средни и твърди).Твърд хват на базата на тебешир : съдържа colophony и ясно липнет е подходящ за хора с минимален потоотделением, за сухите ръце, прави си ръце подут добре да се използва за тренировки и при изучаването на нови движения. идеален за танци на пилоне и въздушни танци Среден хват на базата на тебешир : съдържа малко количество от колофон е подходящ за хора с умерен потоотделением на ръцете, прави си ръце подут и сухи подходящ за повечето типове кожа, разрешено за първенства Мек хват на базата на тебешир : не съдържа колофон подходящ за хора с повишен потоотделением на ръцете, прави си ръце бързо сохнущими е идеална за предотвратяване на подхлъзване специално разработена за шампионата на дръжката на базата на колофон - чудесно за намаляване на сухота и осигурява отлично сцепление в такива области, като бедрата, от вътрешната страна на лакътя и под коляното!Той е незаменим, особено за занимания с танци на един стълб и въздушни шелками в студения сезон, когато кожата стане прекалено суха. Обем : 1 унция + 1 унция + 1 унция + 1 унция.

R

Продукти в категория