.

.

Двухмирная Възглавница за столче за хранене за хранене на IKEA Antillop, Калъф За седалка, детско столче за хранене За хранене, Облицовки за Подложка, Възглавница за стол?

Двухмирная Възглавница за столче за хранене за хранене на IKEA Antillop, Калъф За седалка, детско столче за хранене За хранене,

BGN 7.93
Продукти

В долната част на възглавницата има две гнезда, с помощта на които каишка от столче за хранене за хранене може до конец в тези две валета и позицията ще бъде наредКолан за облегалката възглавници разполага с ръкав, която може да се покрие с облегалката на седалката, за да смекчи не соскальзывала.Възглавницата е изпълнена в ярко розово ивица, която може да привлече вниманието на детето и да го направи по-привлекателен и щастливи по време на хранене.Калъф за възглавници се инсталира лесно и се отстранява.Нашата възглавница за столче за хранене за хранене, достатъчно пълна, мека и по-удобна.Тази възглавница за столче за хранене за хранене е предназначена САМО за ИКЕА antillop.Той може да бъде предоставена само за столче за хранене за хранене на IKEA antillop.Всеки различен стил и модел столче за хранене за хранене не могат да бъдат подходящи. 1 : Тази възглавница за столче за хранене за хранене е предназначена само за ИКЕА antillop.Той може да бъде предоставена само за столче за хранене за хранене на IKEA antillop.Всеки различен стил и модел столче за хранене за хранене не могат да бъдат подходящи. 2 : Страхотна цветна възглавница за столче за хранене за хранене в розово ивица, която привлича вниманието на вашето дете и изглежда добре.Цветовете са ярки и атрактивни. 3 : Калъф за възглавница се инсталира лесно и се отстранява.Предпазни колани за вашето столче за хранене за хранене може да се установи чрез 2 размер на отворите, предвидени за нашата възглавница на седалката, което прави вашето дете е по-безопасно. 4 : Нашата възглавница за столче за хранене за хранене, достатъчно пълна, мека и по-удобна.Нека децата ще бъде по-удобно е. 5 : Материал на седалката-плат Оксфорд, така че лесно се избърсват след хранене, много лесно побеждавам храна, лесни за почистване!Храната му не зацапва.Това е страхотно!!!Поради материал възглавници - плат Оксфорд, и на пипане тя може малко прилича на пластмаса (ако нямате нищо против, моля, купувайте си внимателно). 1 : Тази възглавница за столче за хранене за хранене е предназначена само за ИКЕА antillop.Той може да бъде предоставена само за столче за хранене за хранене на IKEA antillop.Всеки различен стил и модел столче за хранене за хранене не могат да бъдат подходящи.

R

Продукти в категория