.

.

Toyvian Детски Играчки Гъби от Стиропор за Бродерия: Бели Топки за бродерия, изработени от Полистирол, 20 парчета, Кръгли Полистирен Сфера, Фигурки за художествени прое?

Toyvian Детски Играчки Гъби от Стиропор за Бродерия: Бели Топки за бродерия, изработени от Полистирол, 20 парчета, Кръгли

BGN 2.00
Продукти

Изработен е от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употребаТези модели от бял стиропор могат да бъдат боядисани, за да направите всичко, което искаш!.Подходящ за украса на вашия дом, маса и празнична атмосфера.Проектиран е с формата на гъба, този декор е креативен и е много подходяща за деца.Децата могат да colorize тези гъби, а също и начертайте модел, украсяват ги с други предмети и т. Описание все още се притеснявате, че вашите деца са луди по компютъра и телефона си?Дайте му я тази забавна играчка!Просто дайте на децата си малко бои и четки, и те ще могат да създадат свои уникални и колоритни произведения на изкуството.Можете също така да играете с тях заедно, да се забавляват между родители и деца.Характеристики - Размер : 1. 57 инча - Цвят : бял - Материал : пяна Опаковка включва 20 x моделите.

R

Продукти в категория