.

.

Окуляр наглазник Eye Cup DK-29 за беззеркальной фотоапарат Nikon Z7 II Z7 Z6 II Z6 Z5, PCTC Заменя наглазник Nikon DK-29 и калъф за топла башмака (2 + 2)

Окуляр наглазник Eye Cup DK-29 за беззеркальной фотоапарат Nikon Z7 II Z7 Z6 II Z6 Z5, PCTC Заменя наглазник Nikon DK-29 и калъф за топла

BGN 0.67
Продукти

★ Наглазник и се покрива за топла башмака : Сменете наглазник Nikon DK-29 на Nikon Z7 II Z7 Z6 II Z6 Z5, не е за Nikon Zfc Z50(На помещение включва : наглазник за камерата x 2, калъф за топла башмака x 2). ★ Предпазва визьора от нежелано попадане на светлина, прах и влага, предпазва визьора от удари и надраскване. ★ Лесно се инсталира и се отстранява : лесно и сигурно се закрепва към видоискателю.Лесно се поставя в мультиинтерфейсный сапата вашия фотоапарат Nikon и остава на място. ★ Защита като възглавница : използвайте като възглавница около фокусиращ камери, които осигуряват защита на фокусиращ камера. ★ Блокира външни светлини : Изработен от устойчив материал ABS, ефективно блокира светлината, който може да удари през визьора и да доведе до блясък, когато камерата е насочена към очите. ★ Наглазник и се покрива за топла башмака : Сменете наглазник Nikon DK-29 на Nikon Z7 II Z7 Z6 II Z6 Z5, не е за Nikon Zfc Z50.(На помещение включва : наглазник за камерата x 2, калъф за топла башмака x 2). ★ Предпазва визьора от нежелано попадане на светлина, прах и влага, предпазва визьора от удари и надраскване. ★ Лесно се инсталира и се отстранява : лесно и сигурно се закрепва към видоискателю.Лесно се поставя в мультиинтерфейсный сапата вашия фотоапарат Nikon и остава на място. ★ Защита като възглавница : използвайте като възглавница около фокусиращ камери, които осигуряват защита на фокусиращ камера. ★ Блокира външни светлини : Изработен от устойчив материал ABS, ефективно блокира светлината, който може да удари през визьора и да доведе до блясък, когато камерата е насочена към очите.Функция: ❤ Защита като възглавница : използвайте като възглавница около фокусиращ камери, които осигуряват защита на фотоапарат фокусиращ ❤ Наглазник е направен от здрав ABS, че да ви е по-удобно да разглеждате през визьора на вашата камера.В същото време това предотвратява появата на драскотини и повреда на вашите очила. ❤Наглазник ефективно предпазва от светлина, който може да удари през визьора и да доведе до блясък.Също така можете лесно и сигурно закрепване към видоискателю. ❤Блокира светлината и помага да се съсредоточите върху снимането.Пратката включва : 2 наглазника DK-29, 2 своята практика за топла башмака с пузырьковым спиртовым ниво на съвместимост, Подходящи за дигитални фотоапарати Nikon Z7 II Z6 II Z7 Z6 Z5, не е за Nikon Zfc Z50 За нашите услуги: Ние предлагаме 3-месечна гаранция за връщане на парите в случай, че не сте удовлетворени на 100% и искам да върне стоката по някаква причина.

R

Продукти в категория