.

.

Zerodeko 1бр Рафт Стъклен Витринная Полк Стъклени Рафтове и Стенни Рафтове Селски Стенен рафт Стъклен Подвесная Полк За Баня Стъклени Плаващи Рафтове Стелажи за съхра?

Zerodeko 1бр Рафт Стъклен Витринная Полк Стъклени Рафтове и Стенни Рафтове Селски Стенен рафт Стъклен Подвесная Полк За Баня Стъклени

BGN 22.04
Продукти

СТЪКЛЕНА ЕТАЖЕРКА за БАНЯ - Сложете в нея всички необходими принадлежности за къпане и съхранявайте зона мивки се поддържат чистиОРГАНАЙЗЕР за ДУШ - Оборудван с качествени инструменти, принадлежности, лесен за инсталиране, осигурява огромно удобство в ежедневието.Кухненски СТОЙКА за съхранение - - Кухня с двойно предназначение и баня, богат на функции на срока за съхраняване, удобен и практичен. ЕТАЖЕРКА за баня-сверхпрочная, за съхранение на козметика, шампоан и други тоалетни принадлежности.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Направете вашата кухня или баня е по-чист и опрятнее, поставете си цел.СТЪКЛЕНА ЕТАЖЕРКА за БАНЯ - Сложете в нея всички необходими принадлежности за къпане и съхранявайте зона мивки се поддържат чисти.ОРГАНАЙЗЕР за ДУШ - Оборудван с качествени инструменти, принадлежности, лесен за инсталиране, осигурява огромно удобство в ежедневието.Кухненски СТОЙКА за съхранение - - Кухня с двойно предназначение и баня, богат на функции на срока за съхраняване, удобен и практичен. ЕТАЖЕРКА за баня-сверхпрочная, за съхранение на козметика, шампоан и други тоалетни принадлежности.РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Направете вашата кухня или баня е по-чист и опрятнее, поставете си цел.Пратката включва 1 х стойка за съхранение в банята Характеристики -Стенен рафтове за съхранение в банята, лесно организира множество аксесоари за баня и поддържа чистота и ред в банята. Рафтове за съхранение. - Положете всички необходими принадлежности за къпане по места и съхранявайте зона мивки се поддържат чисти с помощта на стенни стъклени рафтове. - Комбинация от стъкло и алуминиева сплав, лесен и стилен външен вид на рафтовете за съхранение. - Оборудван с качествени инструменти, принадлежности, лесен за инсталиране, носи огромно удобство за вашето ежедневие плаващи стъклени рафтове. - Елегантен и модерен външен вид.Идеално сочетающаяся със стил на оформяне на вашата баня стъклена подвесная полк за баня. -Материал : Стъкло + алуминиева сплав, плаващ монтиране на багажник.Описание товараалюминиевые стъклени рафтове за баня са Подходящи за използване в кухнята, в хотел, тоалетната и други влажни помещения, вашият дом ще бъдат чисти и спретнати.стенни стелажи Стенни полк е изработена от алуминиева сплав и закалено стъкло, тя е трайна и практична.

R

Продукти в категория