.

.

Стилус за iPad, подобрен iPad Молив с отклонение на ръката си и магнитен дизайн, съвместим с (2018-2020) iPad Pro 11/12,9 инча / iPad на 7-то поколение / iPad 6-то поколение / iPad Air 3-то поколе?

Стилус за iPad, подобрен iPad Молив с отклонение на ръката си и магнитен дизайн, съвместим с (2018-2020) iPad Pro 11/12,9 инча / iPad на

BGN 10.66
Продукти

【ТЕХНОЛОГИЯТА на ОТВЕЖДАНЕ на дланите】 е Оборудван с технологията на отвеждане на дланите, при която не е необходимо да се носят ръкавициПросто поставете ръката си на екран свободно, като молив, писане върху хартия.Това е много важна иновативна технология за хората, които се представят точна работа, или работят извънредно. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН сензорен превключвател】 Натиснете един бутон за стартиране и изключване без използване на Bluetooth и приложения.USB кабел за зареждане Type-C, поддържа 24 часа дълъг период на употреба и изисква пълно зареждане само 60-80 минути.Автоматично изключване след 5 минути, ако не е включен за пестене на електроенергия. 【Магнитен и точност ръководят】 Магнитен дизайн, прикрепен към страничната повърхност на i Pad Pro (само с 3-то поколение), вече не се и не се губи, се организират.Върхът на писалката от POM-материал с дебелина до 1,0 мм по-точен и чувствителен, без заеданий и драскотини.В сравнение с обикновен стилус, той има по-висока якост. 【Ценен комплект】 Нашия стилус за i Pad идва с зарядно кабел USB-C, 2 допълнителни топчета (черно-бяло) и изискан пеналом от изкуствена кожа, който със сигурност ще се превърне в най-добрият подарък за рожден ден, Коледа и Деня на благодарността. 【Безплатна гаранция】 Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни или безплатна подмяна на нова и гаранция 1 година.Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси или притеснения по отношение на този на продукта, ние ще ви предоставим професионално предложение и решение. 【ТЕХНОЛОГИЯТА на ОТВЕЖДАНЕ на дланите】 е Оборудван с технологията на отвеждане на дланите, при която не е необходимо да се носят ръкавици.Просто поставете ръката си на екран свободно, като молив, писане върху хартия.Това е много важна иновативна технология за хората, които се представят точна работа, или работят извънредно. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН сензорен превключвател】 Натиснете един бутон за стартиране и изключване без използване на Bluetooth и приложения.USB кабел за зареждане Type-C, поддържа 24 часа дълъг период на употреба и изисква пълно зареждане само 60-80 минути.Автоматично изключване след 5 минути, ако не е включен за пестене на електроенергия.

R

Продукти в категория