.

.

Легло за домашни любимци UMOCAN, 1 бр., Топла легло за котки, Закрит къщичка за Коте, Топло Малък за Кучета, Гнездо, Сгъваеми легла за котки, Пещера за кучета (Цвят: сив, ра?

Легло за домашни любимци UMOCAN, 1 бр., Топла легло за котки, Закрит къщичка за Коте, Топло Малък за Кучета, Гнездо, Сгъваеми легла

BGN 1.67
Продукти

1/ С вграден забавно украшение под формата на падащото топчета, встряхивающегося за привличане на котки 2/ Горната част на гнездото, снабден с красиви кроличьими уши, което е красиво и забавно. 3/ Триизмерна удебелена поролоновая уплътнение поддържа не расслаивающийся пълнеж от полипропилен памук и премахва черен памук.Изработен е от висококачествен материал, мек и топъл. Мультиразмерный : може да се пере в машина и ръчно.Здравейте, уважаеми клиент, ние твърдо вярваме, че само като клиенти, ние можем да се развива в продължение на дълго време, ние сме ангажирани с производството на стоки за домашни любимци в продължение на 25 години, заслужават доверие, лоялно обслужване, репутация на първо място, ако имате нужда от допълнителна помощ или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря Подробна информация за продукта : 1 / Име : Монголски гнездо с кроличьими уши 2/ Материал : арктика кадифе + полипропилен хлопок3 / Характеристики : нежен, мек и удобный4 / Важи : Общи за кучета и котки Функции : 1 / С вграден забавно украшение във формата на топчета, които встряхивается, за да привлече cats2/ Горната част на гнездото с красиви заячьими уши, което е красиво и забавно3 / Триизмерна удебелена поролоновая уплътнение поддържа не скатывающийся пълнеж от полипропилен памук и отхвърля черно хлопокпримечания : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

R

Продукти в категория