.

.

Висококачествен ABS Авто Страничната Въздушен поток, отдушник, Тампон на Крило, Подмяна на Автомобилни Аксесоари за Land Rover Discovery Sport 2015-2018 (Жълто + Сребрист)

Висококачествен ABS Авто Страничната Въздушен поток, отдушник, Тампон на Крило, Подмяна на Автомобилни Аксесоари за Land Rover Discovery

BGN 11.68
Продукти

Подходящ само за Land Rover Discovery Sport 2015-2018 100% чисто ново с високо качество.Материал : ABS-материал с високо качество.Пратката включва : 2 бр. Лесна инсталация : това е заменяеми продукт,Необходимо е да се оттегли детайли на оригиналния автомобил и да го инсталирате в изходна позиция, направи си сам, а след това директно да кликнете върху него. -Описание : -е Подходяща само за Land Rover Discovery Sport 2015-2018, не е подходящо за други години.Моля закупете в съответствие с вашия модел, благодаря ви за подкрепата-100% чисто ново с високо качество-За магазин 4s Специална доставка-Материал : ABS-материал с високо качество-Оригинален размер подходящ-Ще направят вашия автомобил скъпо и красиво. -Придайте на вашия автомобил лекота и очарователна прохлада, и това е добре, за да запазите вашите автомобилни части в безопасност -Странично отдушник за въздушния поток, тампон на крило, сменяеми аксесоари за автомобили -на Помещение и включва : 2 бр. -Лесна инсталация : това е заменяеми продукт,Необходимо е да се оттегли детайли на оригиналния автомобил и да го инсталирате в изходна позиция, направи си сам, а след това директно да кликнете върху него.

R

Продукти в категория