.

.

NUCWO 2 в 1 USB Акумулаторна UV-лампа, Супер Ярък Ултравиолетов Светлина, Предназначени за откриване на Урината домашни Кучета/Котки, Черно лампа 395нм, Мащабируем, Лилаво ?

NUCWO 2 в 1 USB Акумулаторна UV-лампа, Супер Ярък Ултравиолетов Светлина, Предназначени за откриване на Урината домашни Кучета/Котки,

BGN 23.69
Продукти

【2 в 1 USB акумулаторна батерия led фенерче с uv-черен светлина и бяла светлина】 Не само под формата на ултравиолетова черно светлина 395 нм, който е идеален за детектор на урината на вашия домашен любимец, проверка на спално бельо дървеници, лов, но и бялото е тактически фенер с мощност 550 лумена, който е идеален за къмпинг, риболов, разходки, ходене на кучета и т 【Мащабируем ултравиолетово фенерче】Детектор на урината с uv фенерче, черен на цвят, с мащабируема дизайн може да излъчва на дълги разстояния и върху по-голяма площ, което позволява ясно да открие повече петна на урина от домашни животни, за да ви улесни почистването на помещението. 【 Източник на захранване】Многофункционален ултравиолетово фенерче идва с акумулаторна батерия, така че веднага можете да включите индикатор за откриване на петна от урина домашни любимци.Няма нужда да купувате допълнителни батерии. 【Високо качество и компактен дизайн】 е Изработен от авиационен сплав, противоскользящий, водоустойчив, взривозащитен и удароустойчив.Малък ултравиолетово фенерче, който лесно се побира в джоба, чантата и за дамска чанта. 【Широко приложение】 Подходящ за използване на открито, например, за откриване на scorpions в дърво, за търсене на полезни изкопаеми, осветление и плувки за нощен риболов, разходки на кучета и т. Дизайн 2 в 1, черен UV фенерче с бял фенерче.Купете 1 и ще получите 2 използваните led фенерче.Бял фенер е подходящ за ежедневно използване, например, в къмпинг, пешем туризъм, отглеждане на кучета и извънредни ситуации.И ултравиолетова лампа с 395 нм идеален за детектор на урината на вашия домашен любимец, проверка на документи, детектор на дървеници легла, разглеждане на хотелската стая и т. (ултравиолетова светлина, по-забележимо в тъмно място) най-Добрият UV фенерче с черен светлина UV 395nm и тактически led фенерче : 1. Продукт : дизайнерски UV-лампа 2 в 1 и тактически бял фенерче 2. Материал : висококачествена алуминиева сплав, здрав и издръжлив 3. Регулируем фокус : увеличаване /намаляване на мащаба за вашия прожектор и прожектор 4. Цвят на ключа на светлината : тактически бутон превключвател за включване / изключване, за промяна на бяла светлина и UV лъчи 5.

R

Продукти в категория