.

.

Чувствително Към Температурата на Пръстен, За да Промените Цвета Ширина 6 mm Пръстен За Настроението на Влюбените От Неръждаема Стомана, Чувствително Към Настроени?

Чувствително Към Температурата на Пръстен, За да Промените Цвета Ширина 6 mm Пръстен За Настроението на Влюбените От Неръждаема Стомана,

BGN 2.99
Продукти

Качеството на материала : Пръстени, направени от сплав, са силни и трайниБезопасен материал, безвреден за човешкото тяло, хипоалергичен. Дизайн : Външен вид на тези пръстени е лесен и индивидуализирован.Лесно се комбинират с вашата различна дрехи, и вие ще бъдете пълни с модата и чар. Подходящ случай : Тези пръстени са подходящи за всички видове събития, като ден на Св. Валентин, на парти, ежедневна рокля, годишнина, Коледа, вечер на бала и така нататък.Това ще ви направи по-атрактивен и модерен.Грижа за продукта : След носенето всеки път се изтрие потта и праха кърпа, за да запази дълготрайност и блясък на бижута.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние обещаваме да ви отговорим в продължение на 25 часа.Описание на продукта Качеството на материала : с Гарантирано качество, не съдържа никел и олово съответства на западните екологичните стандарти, когато носите удобни и неаллергенен.Широчината на пръстена : 6 mm. Вътрешен диаметър на пръстена : 16 мм-21 мм по ваш избор За продуктите : Пръстен, за да промените цвета, чувствително към температурата, домашно приготвено, изработени от сплав и не избледняват в продължение на 3 месеца.Ние обещаваме и за неговото качество.Пръстен за промяна на цвета, чувствително към температурата, ще ви направи по-атрактивен и модерен.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако сте недоволни от покупката си или нещо се счупи.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, така че ние може да ви осигури замяна или връщане на парите.Политика на връщане : Ако искате да си върнете парите, моля, запазете оригиналната опаковка и ми кажи в рамките на 5 дни от момента на доставката, което бихте искали да се върне или да обменят стоките си.Две условия връщане вече не са предмет на : 1. Стока използва или е повреден.2 : Етикет или липсва, или е повредена.Топли съвети : 1. Моля, избягвайте контакт с кола маска, алкални, с пасатор, корректирующей течност и други агресивни вещества. Моля, не носете го, когато силно се поти, вземете вана или спи. Моля, избягвайте сблъсъците с други твърди предмети, затова, моля, съхранявайте ги отделно в малки торбички или кутии.

R

Продукти в категория