.

.

2 бр. Магнитни Гривни За Двойки, Мъниста Взаимно Привличане, Висулки във формата на Сърце, Подходящ Гривни, Мъниста от Естествен Камък, Подходящ Сдвоени ленти за Кит?

2 бр. Магнитни Гривни За Двойки, Мъниста Взаимно Привличане, Висулки във формата на Сърце, Подходящ Гривни, Мъниста от Естествен

BGN 3.33
Продукти

【Магнитна гривна за двойки】 Този магнитна гривна за двойки позволява разлученным на хората да се чувстват връзкатаС тези магнитни влязат с украшения-гривни на дълги разстояния, можете да се чувстват заедно, без значение къде се намирате, независимо от това, колко далеч сте от любовницата си, майки, бащи, дъщери, сестри. 【Гривна От естествен Камък】Гривна от естествен розов кварц и лечебни кристални мъниста за двойки - идеалното бижу за ежедневно носене, можете да се облечете го по всякакъв повод, за да промените вашия стил и настроение. 【Магнитен двойка регулируема гривна 】 еластичен, растягивающийся дизайн, който е подходящ за повечето китките.Гривна с магнитно окачване във формата на сърце привлича един друг, когато те са наблизо, символизиращи вашата вечна любов. 【Сладък подарък на любовта】 Тези подходящи гривни за двойки определено може да се покаже колко важни са те в сърцето си. идеален бижута-подарък за жена, съпруга, приятелка, гадже, приятел на Ден, Свети Валентин, годишнина, Коледа, участието, сватба. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.

R

Продукти в категория