.

.

DFHH Кука за окачване на Кука за Баня Закачалка Промишлен Ретро Кука за Халат за окачване на Тежкотоварни кука (Цвят: A, размер: както е показано)

DFHH Кука за окачване на Кука за Баня Закачалка Промишлен Ретро Кука за Халат за окачване на Тежкотоварни кука (Цвят: A, размер: както е

BGN 1.67
Продукти

1 Закачалка за дрехи позволява много добре да се пести място. Дизайн универсална кука за останалите главата със заоблени ръбове позволяват уверено да го използвате. Висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации. Изработен е от желязо, практичен и е трайна. Подходящ за кухня, пералня или спални. Закачалка за дрехи позволява много добре да се пести място. Дизайн универсална кука за останалите главата със заоблени ръбове позволяват уверено да го използвате. Висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации. Изработен е от желязо, практичен и е трайна. Подходящ за кухня, пералня или спални. Закачалка за дрехи може много добре да се спести място. Дизайн универсална кука за останалите главата със заоблени ръбове позволяват уверено да го използвате. Висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации. Изработен е от желязо, практичен и е трайна. Подходящ за кухня, пералня или спални.характеристика : Материал : желязо Цвета на продукта, както е показано Размер : както е показано на Опаковката опаковка : кука за дрехи * 1 Група винтове * 1 Само горната съдържанието на опаковката, с изключение на други стоки. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

R

Продукти в категория