.

.

Чанта за лаптоп Solo New York Empire количка. Портфолио на колела за жени и мъже. Подходящ за лаптоп с диагонал до 17,3 инча - Черно, (CLS910-4)

Чанта за лаптоп Solo New York Empire количка. Портфолио на колела за жени и мъже. Подходящ за лаптоп с диагонал до 17,3 инча - Черно,

BGN 2.00
Продукти

Тип плат : полиестер Чанти Solo Classic се различават задържани изтънчен стил за мъже и жени, ориентирани към кариера.Калъф Solo Classic Rolling Case изпълнява работа с две професионални устройства, дори и ако имате лаптоп за по-голям размер, в рамките на защитен отделение с мека подплата лаптоп с размер до 17,3 инча.Освен това, има специален вътрешен джоб за i Pad, таблет или електронни ридеров.Преден джоб с цип и органайзер с цип отпред осигуряват бърз достъп до презентационным материали, проездным документи, работно принадлежностям и т. Раздел с две файлове помага за запазване на всички споделени и организирани.Телескопичната дръжка се скрива, когато тя не се използва, или бързо се измъква за улесняване на движението на вашата чанта.Удобни дръжки за носене, позволяват лесно за носене в чантата, когато трябва да се изкачи на горния етаж или по неравен терен.

R

Продукти в категория