.

.

KUYYFDS Алуминиеви Кутии За Съхранение, за Многократна употреба Метални Калъпи за Свещи с Капак за Производство на Свещи, Художествени Занаяти, за Съхранение на Кухне?

KUYYFDS Алуминиеви Кутии За Съхранение, за Многократна употреба Метални Калъпи за Свещи с Капак за Производство на Свещи, Художествени

BGN 1.33
Продукти

【Пакетът включва】 Вие ще получите 30 бр алуминиеви кутии с обем 50 мл с черен цвят 【Многоцелеви】 Портативен дизайн и на разумна капацитет, подходящи за пакетиране на чай, бонбони, бижута. 【Размери】 Размери нашите празни кутии за свещи с капаци са около 2.1 инча в диаметър и 1,5 инча височина. 【Производство на свещи】 Той има свойства, висока устойчивост на топлина и безпроблемна структура, което осигурява безопасността на производство на свещи, която също е годна за повторна употреба в добро състояние, без вдлъбнатини. 【Високо качество】 Метални кутии с обем 50 мл с капаци, изработени от висококачествен алуминий и имат сребърно вътрешно покритие. 【Пакетът включва】 Вие ще получите 30 бр алуминиеви кутии с обем 50 мл с черен цвят. 【Многоцелеви】 Портативен дизайн и на разумна капацитет, подходящи за пакетиране на чай, бонбони, бижута. 【Размери】 Размери нашите празни кутии за свещи с капаци са около 2.1 инча в диаметър и 1,5 инча височина. 【Производство на свещи】 Той има свойства, висока устойчивост на топлина и безпроблемна структура, което осигурява безопасността на производство на свещи, която също е годна за повторна употреба в добро състояние, без вдлъбнатини. 【Високо качество】 Метални кутии с обем 50 мл с капаци, изработени от висококачествен алуминий и имат сребърно вътрешно покритие.Алуминиеви кутии за съхранение, за многократна употреба метални кутии за свещи с капак за производство на свещи, художествени занаяти, за съхранение на кухненски подправки, 30 опаковки, черни-комплекта Особеност на : Метални кутии с обем 50 мл с капаци, изработени от висококачествен алуминий и имат сребърно вътрешно покритие.Той притежава такива качества като висока устойчивост на топлина и безпроблемна структура, което осигурява безопасността на производство на свещи, която също е годна за повторна употреба в добро състояние, без вдлъбнатини.Преносим дизайн и на разумна капацитет, подходящи за пакетиране на чай, бонбони, бижута.Параметри : Материал : метален алуминий Цвят : черен Размер : 2,1 x 1,5 инча/5,3 х 3,7 см Помещение включва : 30 х калай кутии за свещи Помещение включва 30 * баночных контейнери.

R

Продукти в категория