.

.

EMISOO Подвесная Таванна Полк Окачен Вино Багажник с държач за Чаши и рафт Метален Тавана Бар Рафтове за вино, Чаши за бар, Ресторант, Подвесная Декоративна поставка з?

EMISOO Подвесная Таванна Полк Окачен Вино Багажник с държач за Чаши и рафт Метален Тавана Бар Рафтове за вино, Чаши за бар, Ресторант,

BGN 229.06
Продукти

★ Висящи Създават пространство за съхранение : Тази 1-ярусная полк от ковано желязо няма да заема много място в домаНапротив, този желязо за рафтове голяма, за да създаде повече място за съхранение, което ще ви помогне по-добре да го организират.Освен това, рафт за съхранение също може да бъде окачен на стената, за декоративен ефект. ★ Отворен дизайн за лесно съхранение : Тази великолепна полк с отворено пространство за съхранение гарантира, че ще могат да вземат нещата направо, не травмируя ръце.Може да се използва като кухня на скарата, като винена багажник в бара или като декоративна рамка в хола. ★ Материал : изработен е от ковано желязо и дъски.Всяка ръба на добре полирани и има гладка повърхност. носеща способност, по-дълъг живот.Комплектът включва : 2 x скоба, 1 x такса. ★ Широко се използва : Този промишлен багажник може да се съчетава със стила на интериора в дома и се поставят на много места, като кухня / всекидневна / трапезария / бар / кафе-сладкарница. ★ Лесен монтаж : включително железни тръби, винтове.Просто се подгответе тренировка, след това следвайте проекта за инсталация, ще откриете, че създаването на рафтовете - това е лесно.Задаване на стени от бетонни плочи, тухлени стени и т. Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с мен по електронна поща, аз ще ви отговорим в рамките на 24 часа, благодаря!. ★ Висящи Създават пространство за съхранение : Тази 1-ярусная полк от ковано желязо няма да заема много място в дома.Напротив, този желязо за рафтове голяма, за да създаде повече място за съхранение, което ще ви помогне по-добре да го организират.Освен това, рафт за съхранение също може да бъде окачен на стената, за декоративен ефект. ★ Отворен дизайн за лесно съхранение : Тази великолепна полк с отворено пространство за съхранение гарантира, че ще могат да вземат нещата направо, не травмируя ръце.Може да се използва като кухня на скарата, като винена багажник в бара или като декоративна рамка в хола. ★ Материал : изработен е от ковано желязо и дъски.Всяка ръба на добре полирани и има гладка повърхност. носеща способност, по-дълъг живот.Комплектът включва : 2 x скоба, 1 x такса. ★ Широко се използва : Този промишлен багажник може да се съчетава със стила на интериора в дома и се поставят на много места, като кухня / всекидневна / трапезария / бар / кафе-сладкарница.

R

Продукти в категория