.

.

Шалфейный Зелен Пояс за бременни и набор от игли за Цикъла на Бъдещата Мама на бъдещия татко, Тема Зеленина за Цикъла Украса за Душата на детето Маслинено-Зелен Кол?

Шалфейный Зелен Пояс за бременни и набор от игли за Цикъла на Бъдещата Мама на бъдещия татко, Тема Зеленина за Цикъла Украса за Душата на

BGN 0.33
Продукти

【Градински чай зелен пояс за бременни и набор от игли за цикъла 】 Предпоставка включва 1 предмет градински чай зелен пояс за бременни, украсени с цветя от плат цвят на слонова кост в селски стил, 1 предмет, който ще игла за цикъла на мама и 1 предмет, който ще игла за цикъла на папатаВсички те са предварително сглобени и готови за употреба!. 【Най-добрият подарък за наскоро мама】 Този салатовый колан за бременни ще се превърне в най-добрият подарък за наскоро майка ми.Те могат също така да се превърне в приятно допълнение към детето на душата в стил градински чай грийн, парти за разкриването на пол на горски продукти, свързани с темата или всяка друга страна в зелената тема!. 【Премиум качество】 Колан за бременни Sage Green е украсена с красиви тъкани цветове, цвят на зелен градински чай, слонова кост, бяло и шампанско, злато, расшитыми пайети и перли.До ново елече за майки и нови бащи отзад прикрепени игли. 【Перфектен размер】 Колан за корема има дължина от около 6,5 фута, а цвете китка - около 4,7 х 13,4 инча.Corsages за бъдещи майки и татковци са с дължина около 8,3 инча от горната част на цветето до долната част на лентата. 【Бърза логистика и гаранция за връщане на парите】 Ние се грижим за вашето удовлетворение.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни уведомите и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на монитора.

R

Продукти в категория