.

.

Кутии за котешки тоалетни Напълно Затворен и брызгозащищенный котешката Голяма Кутия за котешки тоалетни с две забавни кошачьими пружинящими топки, Подходящи за ?

Кутии за котешки тоалетни Напълно Затворен и брызгозащищенный котешката Голяма Кутия за котешки тоалетни с две забавни кошачьими

BGN 38.57
Продукти

Просторен салон с горния отвор осигурява кити с тегло до 10 кг достатъчно място, за да е удобно и свободно да се завърта, да копаят и да правят каквото им скимнеОтгоре има 2 смешни котешки пролетни топчета, които ще дадете на вашия любим котка щастлив час. Размер : L 17,7 "× D 19,7" × H 15,4".Напълно затворена конструкция защитава неприкосновеността на личния живот на домашните котки, което съответства на кошачьим си навици.Конструкция на чекмедже долния тазика улеснява почистването на котешки тоалетни с минимален елементарно.Оборудвани с подходяща лъжичка за котешки тоалетни, той осигурява лесен достъп за зачерпывания и почистване.Кутия за котешки тоалетни, изработени от висококачествени материали, безопасни и безвредни за околната среда, него не е лесно да се повреди, че осигурява надеждна и чист местообитание за вашата котка.Име на продукта : Напълно затворен и брызгозащищенный котешката Размер : L 17,7 "× D 19,7" × H 15,4" Материал : Полипропилен резинаустановка : напълно затворен съвети : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Не включва елементи, освен тазика за котешки тоалетни, тази на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер, посочен при ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, позволете, да ви благодаря. Вашето удовлетворение е голямата цел на нашите услуги.Въпреки, че ние не можем да бъдем близо до вас, ние се надяваме да ви предоставим най-искрено обслужване. Ако имате някакви въпроси за нашия леген за котешки тоалетни, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Идеален подарък : Този автоматичен кутия за котешки тоалетни красив на външен вид и уникален дизайн, който идеално се решава ежедневните проблеми грижа за вашия домашен любимец.Това е най-добрият избор за домашни любимци, и той определено ще се превърне в любимо на всеки домашен любимец.

R

Продукти в категория