.

.

UD My Хора се женят, Сватбена Кърпа за кучета, Скъпи Дизайнерски Шал за сватба, Подарък за Участието, за малки кучета е Среден (Бял)

UD My Хора се женят, Сватбена Кърпа за кучета, Скъпи Дизайнерски Шал за сватба, Подарък за Участието, за малки кучета е Среден (Бял)

BGN 3.33
Продукти

【Дизайн за сватба】 Уникален забавен дизайн знаци, прекрасен подарък за сватба, ще направи вашия приятел космати привлекателен за специален ден 【Размери】 28 см х 14 см х 10 см, се регулира чрез сгъване на горния ръб, идеален за кучета с размера на врата в рамките на 8-18 инча. 【Мек материал】 е Изработена от висококачествен полиестер, плат копринена и дишащи, благодарение на което вашият пернат приятел се чувства комфортно и безопасно. 【Лесно почистване】 Може да се пере в машина, за да изсъхне на пералня, ние препоръчваме да се мие преди да се използва. 【Нашето обещание】 90 дни гарантирани безусловно връщане или замяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, страхове или желания.Перфектен дизайн за вашата сватба, изпратете на приятелите си като подарък за участието.Независимо дали булчински душ или парти по повод ангажименти, този триъгълен шал за кучета има уникален дизайн за реклами.Кажете на приятелите и семейството си важни новини уникален начин, и този ден ще се превърне в най-запомнящите се в живота си. Моля, първо измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате и оставете място за завързване.

R

Продукти в категория