.

.

Healeved 700 Бр Ароматна Хартия Тест Хартия Ароматни Тест-ленти Хартия За тестване на Парфюми Тест-ленти за Парфюми Тест-Ленти за Парфюми Тест-Ленти за Етерични Масла Те?

Healeved 700 Бр Ароматна Хартия Тест Хартия Ароматни Тест-ленти Хартия За тестване на Парфюми Тест-ленти за Парфюми Тест-Ленти

BGN 2.00
Продукти

Военно делоХАРТИЯ за нюхания ПАРФЮМИ-Дръжка, кръгла и гладка, нейната удобен за хващане. ленти АРОМАТНА на ХАРТИЯ - са Предназначени за тестване на етерични масла, ароматизатори и др.ЛЕНТИ ЗА ТЕСТВАНЕ на АРОМАТА - салон за красота, търговски център, дом, на гише, магазин за козметика, професионален.ЛЕНТИ С АРОМАТ на ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - са Изработени от висококачествена хартия материал, са издръжливи, безопасни и практични.ТЕСТ ХАРТИЯ - Ленти парфюмерийната хартия Хартия premium притежава отлично попиваща способност на етерично масло и вода.ХАРТИЯ за нюхания ПАРФЮМИ-Дръжка, кръгла и гладка, нейната удобен за хващане. ленти АРОМАТНА на ХАРТИЯ - са Предназначени за тестване на етерични масла, ароматизатори и др.ЛЕНТИ ЗА ТЕСТВАНЕ на АРОМАТА - салон за красота, търговски център, дом, на гише, магазин за козметика, професионален.ЛЕНТИ С АРОМАТ на ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - са Изработени от висококачествена хартия материал, са издръжливи, безопасни и практични.ТЕСТ ХАРТИЯ - Ленти парфюмерийната хартия Хартия premium притежава отлично попиваща способност на етерично масло и вода.Списък на пакетите 700 x хартиени тест-ленти Особености -Материал : Хартия за тестване на етерични масла. - Вие ще получите 100шт тест-ленти, е достатъчно да използвате ленти с етерично масло. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на хартия за тестване на аромати. - Предназначена за тестване на етерични масла, маски, духове и така нататък за еднократна употреба масажно ивици. - Задръжте ивица до носа и направете кратък дъх-тест. - Просто се потапя край на газа в маслото и се оставя за няколко секунди за тест полосках с етерично масло.Информация за стоки, Тестер за хартия за перегара Това ще бъде добър избор за вас.за еднократна употреба хартиени тест ленти могат да се подарък на вашите приятели.Тест хартиени ленти, Ако търсите просто на хартия лента за тестване на парфюм, тогава ви тук. тест ленти с аромати се Отличават с висока здравина, им е трудно да се прекъсне.Хартия за тестване на аромати аромати - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.

R

Продукти в категория