.

.

TTdancewear/ Обувки за Танци балната зала на по-Ниско Кубински Обувки, Дамски Обувки за Салса Занимания и Латински Танци, Обувки за Начинаещи, Блестящи Удобни Обувки на Т?

TTdancewear/ Обувки за Танци балната зала на по-Ниско Кубински Обувки, Дамски Обувки за Салса Занимания и Латински Танци, Обувки за Начинаещи,

BGN 18.66
Продукти

замшевая подметка [Красив дизайн] Висококачествен сатен, отгоре с искрящимися пайети, комбинация от сатен и пайети образува връх на обувките, който помага ви придават привлекателен стил. [Поддръжка и стабилност] Специалният дизайн осигурява вашия крак добра поддръжка, е много ниско тегло, усещането, че сте се танцува боси, ток 1,5 инча ще осигури отлична стабилност, вие ще се чувствате в безопасност в тези танцови обувки, които, отлични за начинаещи и дами по-възрастни. [Комфорт и качество] Мека и дишаща материя, набивная стелка с ефект на памет на двойна дебелина за продължителен комфорт, влагопоглощающая вътрешна подплата, не е нужно да се притеснявате за болки или волдырях. [Happy Dancing] Гладка замшевая подметка, идеален за плъзгащи и съединителя на дансинга, не поскользнетесь и да не паднете.Быстросъемная обтегач за удобство на поставяне и отнемане вие не приспособяват обувки ръчно всеки път, когато нямаш. [Размер и фитинги] Нашата обувки отговаря на строго американски, ул. размер, можете също така да се измери дължината на краката си и изберете размер според нашата таблица с размери.Ние ви препоръчваме, да се правят нови танцови обувки седяха много здраво, в зависимост от материала, от който са направени вашите танцови обувки, те могат да се простират в един или половин размер по-големи.

R

Продукти в категория