.

.

BATRC SYXYSM Украса за Дома Аквариум, Потъналия кораб, Украса за Аквариум, Разрушител на Ветроходна лодка, Аквариум, Украса за аквариума (Цвят: A)

BATRC SYXYSM Украса за Дома Аквариум, Потъналия кораб, Украса за Аквариум, Разрушител на Ветроходна лодка, Аквариум, Украса за аквариума

BGN 0.33
Продукти

1 Този аквариум краси загубени круизни лайнери, можете да си ги купите, за да украсят своя аквариум с рибки. Създайте усещане за естествена околна среда. Превърнете аквариум в красив пейзаж. Реалистични, деликатни цветове придават на жизнеността и естественост на вашето аквариуму. Това е страхотно - за да украсят своя аквариум с минимална отговорност и грижи.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Заглавие : Декорация на аквариума за потънали риби Материал : Размер : 13 *10* 5 см/5. Поради разлика между различните монитори изображение може леко да се различават от действителните цветове на продукта. Ръчно измерване, са възможни грешки, много ви благодаря за разбирането.

R

Продукти в категория