.

.

STOBOK Офис Календар 3шт 2022 Зодиак за сонда Сладък Година Стенен Органайзер Мультяшные Календари Тенис на Переворачивающийся Детски Щанд Настолен Органайзер с живот?

STOBOK Офис Календар 3шт 2022 Зодиак за сонда Сладък Година Стенен Органайзер Мультяшные Календари Тенис на Переворачивающийся Детски Щанд

BGN 7.14
Продукти

Домашен настолен календар : Той е направен качествено, с креативен дизайн, удобен за използванеНастолен календар на 2022 година : Изискан дизайн ще създаде непринудена атмосфера в офиса, дома или класната стая.Календар на еднорога на 2022 година : Подходяща за употреба в училища, домове, хотели, офиси и в други случаи. Перекидной календар на 2022 година : Изработен е от висококачествени материали фина работа за по-дълга употреба.Офис календар : изящна изработка, ще ви е добро усещане опит.Пратката включва 3 x календари Особености -красив и практичен, той също може много добре да украсят стаята си настолен календар за 2022 година. -Подходящ за употреба в училища, домове, хотели, офиси и други случаи на настолен календар към 2021-2022 година. -Основата може да се сгъва за лесно съхранение настолен календар-проектант. -Забележка : Стил на продукта - случаен настолен календар. -Изтънчен дизайн ще създаде непринудена атмосфера в офиса, дома или класната стая за Календар с единорогом за деца. -Изработен е от особено дебели материали премиум-клас, от които досадни мастило растекаются по месечно на календара на 2022 година. -Материал : Хартия, кламери от сплав настолен календар -Цвят : Тенис на перекидной календар различни цветове Размер : около 16,00 X15,00 X1,50 см / 6,29 X5,89 X0, Стоящ на триножник-календар.Информация за стоки Календар на 2022 година за децата Това също е добра украса на работния плот.Календар за планиране на 2022 година, Този настолен календар на 2022 година, изработен от хартия и сплави, компактен и удобен за переноске.Офис настолен календар Чист и прост стил на дизайн подходящ за повечето офиси, класни стаи и на други места.

R

Продукти в категория