.

.

STOBOK 1бр 2022 Дневник и Бележник Просто Разнообразни Студентски Дом Дъска за записи Планиране на Празничната Нов Тенис на план за Обучение за една година Управление н?

STOBOK 1бр 2022 Дневник и Бележник Просто Разнообразни Студентски Дом Дъска за записи Планиране на Празничната Нов Тенис на план за Обучение

BGN 1.67
Продукти

ГРАФИК на 2022 МЕСЕЦ - Помага ви да се планира, да организира, да подреждаме приоритетите си и да персонализирате работата си, много е удобно и практичноОКАЧЕН КАЛЕНДАР-ПЛАНЕР 2022 - Изпълнена качествено, с дизайн, удобен за използване.SCHEDULER - на него е лесно да се пише, достатъчно място за бележки, напомняния, идеи и картини.Всяка СЕДМИЦА - Помогнете на себе си или на някой специален в живота си, да бъдете организирани и да се придържат към поставените цели и отговорности. МЕСЕЧЕН ГРАФИК на 2022 ГОДИНА - Помогнете на себе си или някой в живота ви също да бъдете организирани и да се придържат към поставените цели и отговорности.Списък на пакетите 1 x Хартиен планер на месец Особености - Сложете този списък дневния ред на бюрото си, в училище, у дома или в офиса и по-ефективно да научат или работете с 12-месечен планер. - като прекрасен подарък за вашия приятел, семейство, любовник и партньор с мек календар на 2022 година. - подобрена концентрация и планиране в дома, офиса или класната стая с помощта на този списък notepad planner. -Практически месечен план за студенти, служители, офис работници, туристи, учители и др Бележник за управление на времето. -Правилното управление на времето може да НИ помогне да работят или да учат по-ефективно с монтиран на стената календар, на 12 месеца. -Размер : около 42,00 X28,50 X0,10 см / 16,51 X11,20 X0 месечен стенен планер. -Цвят : настолен календар различни цветове на 2022 година -Материал : Хартиен бележник за вземане на списък със задачи Описание на стоката, Бележник за управление на времето С хартиени кърпи за ръце хартия за писма за съставяне на разписанието ще откриете удобство за настаняване дневен дневния ред на бюрото за бързо запознаване.Търсите стенен календар за 12 месеца, на хартиен планер на месец?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата месечна планер премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория