.

.

Калъф Gawnock Леопард Beats Fit Pro, Мек Силиконов калъф с принтом за Apple Beats Fit Pro 2021, устойчив на удари Защитен Калъф за слушалки с брелоком за жени и Момичета (Леопард цвят Ка?

Калъф Gawnock Леопард Beats Fit Pro, Мек Силиконов калъф с принтом за Apple Beats Fit Pro 2021, устойчив на удари Защитен Калъф за слушалки

BGN 1.33
Продукти

【Съвместимост】 Този калъф е съвместим само с Apple Beats Fit Pro 2021 (Обърнете внимание : Beats Fit Pro в комплекта не са включени) 【Трайни леопардовые щампи каки】 Ние се фокусираме върху качеството и плавателни съдове, модели се извършва с помощта на съвременни технологии термопереноса, която е трудно да се изтрие и да се выцвести. 【Мек материал】 едно Парче дизайн; е Изработен от висококачествен силиконов материал, осигурява пълна защита от надраскване, scuffs и удари. 【Елегантен карабина в комплект】 Идва с метален карабинер, което го прави удобно и безопасно за носене Beats Fit Pro навсякъде. 【Предпоставка включва】 1 * Силиконов калъф цвят каки с леопард, 1 * Карабинер със стоманени пръстена, 3 * Резервни гел етикети. (beats fit pro е Изработен от висококачествен силиконов материал, който гарантира пълна защита от надраскване и нередности. 【Елегантен карабина в комплект】 Идва с метален карабинер, което го прави удобно и безопасно за носене Beats Fit Pro навсякъде. 【Предпоставка включва】 1 * Силиконов калъф цвят каки с леопард, 1 * Карабинер със стоманени пръстена, 3 * Резервни гел етикети. (beats fit pro и чанта за носене за зареждане в комплекта не са включени) Връщане на парите в рамките на 30 дни по някаква причина.Ако има някакви проблеми, моля свържете се с нас по всяко време.

R

Продукти в категория