.

.

Стандартни Крепежни елементи Пистолет за маркиране на 5000 бр 2-инчов Пластмасов Обичайно Облекло за Комплекта Пистолет за маркиране облекло Цена на Етикета, и с Дуп?

Стандартни Крепежни елементи Пистолет за маркиране на 5000 бр 2-инчов Пластмасов Обичайно Облекло за Комплекта Пистолет за маркиране

BGN 2.67
Продукти

►Технически характеристики : 5000 броя висококачествени 2-инчов стандартни крепежни елементи за етикетиране, по 50 броя в скоба; за използване с повечето от стандартните пистолети за етикетиране ►Висококачествени материали : Нашите съвети за залепване на етикети, изработени от найлон и пластмаса, трайни и издръжливи, леки на тегло и имат конструкция, предотвращающую спутывание, за лесно и бързо залепване на етикети.Използва се за залепване на повечето етикети. ►Размер : 1 инч застежек за пистолет-маркировщика идеален за чорапи, кърпи, чорапогащи; 2 инча застежек за пистолет-маркировщика са идеални за детски дрехи, обувки; 3 инча застежек за пистолет-маркировщика са идеални за дрехи за възрастни. ►Широко приложение : Тези съвети, с назъбени за бележки лесно да се добавят тагове и цени на дрехи, текстилю, сумкам, зонтикам и магазини, бутици, търговията на дребно и продажби. ►Прикрепете бележки за стоки; са предназначени за използване със стандартни видове тъкани, включително вълна, лен, памук, светъл деним плат, полиестер и синтетика; Нашата накрайник на кука за дрехи е подходящ за повечето стандартни маркировочных пистолет и се използва само със стандартни маркировочными играчки, а не с малки маркировочными играчки.Характеристики : 1. 5000 бр 2-инчов стандартни крепежни елементи за етикетиране, по 50 броя в скоба 2. Подходящ за повечето стандартни маркировочных пистолети. Clean cut конусообразный реже глави, чисто и равномерно и значително намалява заглушаване, както и натоварването на ръцете и китките. Прикрепете етикетите с цените на стоките, тези етикети цена без веревочек - най-добрия партньор. Предназначена за стандартни видове материи : вълна, лен, памук, лесно деним, полиестер и синтетика, и т. Правилното поставяне на етикети - на вшитой етикета или shwe. Може да възникне опасност от задушаване, моля, стойте далеч от малки деца. Моля, обърнете внимание на размера.Подходящ за различни места употреба : търговци и производители, малкия бизнес, поп-магазини, бутици, комисионни магазини, консигнационных продажби, двор продажби, гаражни продажби, църковни продажби, благотворителни продажби.

R

Продукти в категория