.

.

EMISOO Творчески Златен Вино Багажник|, полици за съхранение на бутилки вино и Чаши, Тавана Метален Окачен Държач за чаши, кухненски бар под гардероб (Размер: 100x35 см)

EMISOO Творчески Златен Вино Багажник|, полици за съхранение на бутилки вино и Чаши, Тавана Метален Окачен Държач за чаши, кухненски

BGN 3.00
Продукти

[Материал] : Iron художествен окачен държач за чаша за вино е изработен от висококачествен метал, конструкцията е здрава и трайна, има висока носеща способност, устойчив и не се тресе [Уникален дизайн] : Дължина на стрелата от подвижните, която може свободно да се регулира в съответствие с реалните потребности. [Богат на функции полк] : В горната част на стенните етажерки могат да се поставят червено вино, зелени растения, декорации и т., Отдолу поставка за чаши, подходящи за повечето чаши и лесен за използване. [Голям капацитет] : Интегриран винена бутилка и вино стеллажа увеличава пространството за съхранение.Чудесен винен рафтове може да се спести място, но също може да бъде красиво обесен в дома си като декорация на интериора.Той е много подходящ за използване в кухнята, в ресторанта, бара, офис или винарска изба. [Идеален вино багажник] : Този вино багажник /багажник за изложбата стоки е идеален за съхраняване и показване на вашите благородни вина и стъклени чаши със столче.Това е най-добрият подарък, който може да представи на семейството си, приятелите и себе си. ? Съвременен творчески iron тавана държач за чаши, насладете се на един комфортен и лесен живот.Уникален артистичен облик, ръчна работа, гладка и лесно моющаяся, здрав, лесен за инсталиране, красива и щедра.Той е подходящ за различни сцени, изби, ежедневието, барове, търговия и развлечения.?Брой подстаканников долу ще се регулират в зависимост от дължината на рафтовете.Ако имате нужда от съвет или настройка, можете да се свържете с нас по електронната поща.

R

Продукти в категория