.

.

N/A Керамични кафе, чай Nordic Phnom Penh Зелено-бяло Гърне Тава за чаши на Бар-часова Бойлери за Домакинството чайник (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

N/A Керамични кафе, чай Nordic Phnom Penh Зелено-бяло Гърне Тава за чаши на Бар-часова Бойлери за Домакинството чайник (Цвят: A,

BGN 12.24
Продукти

Е приятна за очите, е оригинално произведениеЧисто израза ви позволява да опита друг чар.Дръжката на чашата и корпус чаша плътно един до друг.Елегантен декор и приятен на сърцето - това е душата на керамични красота.Може да варя всички видове чай, кафе и т. е Приятна за очите, е оригинално произведение.Чисто израза ви позволява да опита друг чар.Дръжката на чашата и корпус чаша плътно един до друг.Елегантен декор и приятен на сърцето - това е душата на керамични красота.Може да варя всички видове чай, кафе и т. е Приятна за очите, е оригинално произведение.Чисто израза ви позволява да опита друг чар.Дръжката на чашата и корпус чаша плътно един до друг.Елегантен декор и приятен на сърцето - това е душата на керамични красота.Може да варя всички видове чай, кафе и т. Материал : порцелан Опаковъчен лист : 1 комплект * чаша. Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%.Преди да заложите, уверете се, че нямате нищо против. Цвят може да се различава на различните монитори, моля, обърнете се към самия продукт.

R

Продукти в категория