.

.

KESYOO 12шт Дървен Държач за Яйца Домакински Кухня Чаши За Съхранение на Яйца, Тенис на Хладилник Контейнер За яйца Дървени Поставки За съхранение (Wooden тава за яйца)

KESYOO 12шт Дървен Държач за Яйца Домакински Кухня Чаши За Съхранение на Яйца, Тенис на Хладилник Контейнер За яйца Дървени Поставки

BGN 3.00
Продукти

Чудесно за скриване на малки играчки, награди, подаръци за партита, бонбони за годишна среща, на играта "Лов на великденски яйца", великденски предложения, великденски подаръци и много другиКреативен подарък или играчка на Великден и други дейности, като например фестивал, рожден ден, сватба и др.Висококачествена конструкция от твърда пластмаса с превъзходна технология на формоване за продължителна употреба. яйца, различни цветове.Великденски яйца може да запълни играчки-изненади, за да направи децата по-голяма изненада, когато те ще получат играчки.Описание на продукта Този комплект великденски яйца, ще се превърне в страхотна декорация за много великден тематични партита и събития.Различните ярки цветове ще привлекат някого предвид.Закупете няколко, за да даде Великден парти за свежест и радост.Функция - Цвят на продукта : както е показано на фигурата. - Материал на стоката : пластмаса. - Размер : 6x4x4 виж - 12 бр. яйца, различни цветове.Великденски яйца може да запълни играчки-изненади, за да направи децата по-голяма изненада, когато те ще получат играчки. - Чудесно за скриване на малки играчки, награди, подаръци за партита, бонбони за годишна среща, на играта "Лов на великденски яйца", великденски предложения, великденски подаръци и много други. - Креативен подарък или играчка на Великден и други дейности, като например фестивал, рожден ден, сватба и др. - Висококачествена конструкция от твърда пластмаса с отлична технология на формоване за продължителна употреба.Комплектът включва 12 пластмасови великденски яйца.

R

Продукти в категория