.

.

VILLCASE 10 БР 5 Смяна на Стъкло За Гемоцитометра Притежателя на Предметния стъкла За Микроскоп Папка за изпращане на Предметни Стъкла Слайд-Мейлер Калъф за слайдове Ку?

VILLCASE 10 БР 5 Смяна на Стъкло За Гемоцитометра Притежателя на Предметния стъкла За Микроскоп Папка за изпращане на Предметни Стъкла

BGN 2.67
Продукти

ТИТУЛЯР ПРЕДМЕТНИ стъкла МИКРОСКОП - Оборудван щелевыми канали за разделяне на предметни стъкла и лесно отстраняванеПРЕДМЕТНИ СТЪКЛА ЗА МИКРОСКОП - Оборудвани щелевыми канали за разделяне на предметни стъкла и улесняване на извличането им, стъклени предметни стъкла.СТЪКЛЕНИ ПРЕДМЕТНИ СТЪКЛА ЗА МИКРОСКОП - , лесна за поддържане на кутия за предметни стъкла микроскоп.ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР ЗА РАНИ - материал ABS, по-здрав.КУТИЯ за предметни стъкла МИКРОСКОП - кутия за предметни стъкла микроскоп, притежателят на предметни стъкла микроскоп.Списък на пакетите 10 x кутии за слайдове Характеристики - Големи, лесно закрепляемые ключалки и да осигуряват безопасно съхранение на ценни слайдове при патологическом съхранение на слайдовете. - Материал : полипропилен гемоцитометр. - Има надлъжни канали за разделяне на предметни стъкла и лесно отстраняване на предметния стъкло микроскоп. - Размер : кутия за слайдове 8. - лесно запазвате стъклени слайдове за микроскопи. - Цвят : както е показано на держателе на слайда. - Полипропиленови материали, по-силни предметни стъкла за микроскоп.Описаниемикроскопические пързалки Това е също и склад с прорезными канали, облегчающими извличане.смяна на стъкло Набор от слайдове е изработен от полипропиленови материал, който е по-издръжлив, за осигуряване на безопасно съхранение на ценни плъзгачи.

R

Продукти в категория