.

.

FOMIYES 6 Комплекти за грим, Костюм, Шаблони за Вежди, Инструмент за вежди, Набор от Шаблони за вежди, Инструмент за грим Направи си сам, Определени за формиране на грим, ?

FOMIYES 6 Комплекти за грим, Костюм, Шаблони за Вежди, Инструмент за вежди, Набор от Шаблони за вежди, Инструмент за грим Направи

BGN 3.77
Продукти

LITE - Шаблони за вежди 6 различни форми, които лесно ще ви помогнат да изберете правилната лекар по дентална медицина Отличен козметичен инструмент, за да придадат на бровям стил.ИНСТРУМЕНТ за вежди - Отличен козметичен инструмент за създаване на собствен стил на веждите.КОМПЛЕКТ за оформяне на грима - за Многократна употреба и практични шаблони за вежди осигуряват прецизно и лесно нанасяне.ШАБЛОНИ ЗА ВЕЖДИ - можете да Ги използвате многократно, за известно време може да се използва редовно почистване.Кръст Бод Пакет включва 1 х комплект от 6 стилове Набор от шаблони за оформяне на веждите многократна употреба, ръководство за рисуване на веждите Шаблон за вежди направи си САМ Инструменти за грим Характеристики - Цвят : както е показано, определени за формиране на грим. - Стил : 6 инструменти - Материал : Силикон комплект за грим. - Размер : набор от шаблони за вежди с размер 8,5 х 4.3 х 0,3 виж - Чудесен инструмент за създаване на собствен стил на веждите. - Създаване на естествен ефект на веждите, по-пълен, дебел и ясен инструмент за грим със собствените си ръце. - За многократна употреба и практични шаблони за веждите ви предлагат точния и прост инструмент за рисуване на веждите. - Това може да се прави многократно, редовно почистване може да се използва за временно костюм.t tool - шаблони за вежди 6 различни форми, които лесно ще ви помогнат да вземете подходящите комплекти за декорация.Описание на продукта Домашно инструмент за грим Нашият продукт - отличен козметичен инструмент за създаване на вашия собствен стил на веждите.Перфектен за професионални салон, така и за лична употреба.костюм, който все още се притеснявате за своите бровях? Изберете перфектния шаблони, съответстващ на естествената форма на веждите. този инструмент е Изработен от силикон с висока якост, може да се използва повторно в ежедневния живот.

R

Продукти в категория