.

.

Подложка за пръсти (20 БР.), Гумени Гел Подложки за Върховете на Пръстите си, Силиконови Ръкавици За защита на Върховете на пръстите, Накладки за нокти, Калъфи за Кита?

Подложка за пръсти (20 БР.), Гумени Гел Подложки за Върховете на Пръстите си, Силиконови Ръкавици За защита на Върховете на пръстите,

BGN 41.81
Продукти

[Мек материал] от висок Клас гелевый материал, без мирис, е безопасна за кожатаРазмер на палеца : 1,57x0,6 инча, размер на четири пръста : 1,89x0,39 инча.Еластичен гел успокоява и хидратира сухите и напукани върховете на пръстите си, тя е мека и еластична, като втора кожа, не оказва никаква съпротива на движението на пръстите и лесно се облича и да стреля. [Super Stretch] Ние сме направили тези белезници за пръстите са плътно прилепнали, но не прекалено тугими, и материал, много добре се разтяга.Отличен за градинарство, работа, шиене, плетене на една кука, физически упражнения, ковыряния с пръсти и дори плуване, измиване.Това предпазва пръстите от мръсна вода и външни елементи. [ОБЛЕКЧЕНИЕ И ЗАЩИТА] Защитни приспособления за пръсти защитават пръстите от триене, натиск и дразнене.Помага да се отървете от артрит пръсти, мазоли, мехури, мазоли, напуквания на пръстите на краката, дерматит, мравучкане на пръстите, триггерного пръст и пальцевого артрит. [Лесна за употреба] Нашите подложки за пръст са подходящи за всички пръсти и може да бъде подстригана, ако е необходимо за защита на пръстите от сухота, екзема, напукване на кожата, порязвания, лющене и образуване на мехури.Това също е добро защитно средство при артрит. [Лесен за почистване и многократно се използва] 4 кратки за по-големи пръсти, 16 дълги за другите пръсти.Можете да го измие отвътре и отвън с мек сапун и вода и се използват повторно.Ние се фокусираме върху Вашия Здравословен начин на живот. - съсредоточете се върху здравето си и направете живота си по-добре!Отличен ефект : 1. Защитете повредени пръстите, мехури, ноктите, върховете на пръстите си от инфекция, насърчаване на зарастване на потрескавшегося на пръста си.Това е по-добре, отколкото Превръзки. Облекчава подуване и изтръпване, отличен, подходящ за напукани пръсти се дължи на сухота, омекотява и овлажнява кожата на пръстите. Премахване на болката и възпалението при артрит, спортен стрес или нараняване и амортизируйте удари. Защита на пръстите си така или иначе, малки и преносими.Добър растягивающийся материал, подходящ за повечето пръстите на ръцете и краката и не е толкова лесно пада.Идеална за ръчно изработени : например, в татуировка в студио или салон за нокти-арт, за набор на текст, печат, ремонт електроника, рисуване, ръчен труд, стрелба с лък, риболов и т.

R

Продукти в категория