.

.

Коледни Стикери за Дизайн на ноктите, Стикери За Дизайн на ноктите с Чудесни Животни, Зимни Снежинки, Лосове, Снежен човек, Penguin, Котка, Куче, Дизайн на Етикети за Пре?

Коледни Стикери за Дизайн на ноктите, Стикери За Дизайн на ноктите с Чудесни Животни, Зимни Снежинки, Лосове, Снежен човек,

BGN 3.99
Продукти

【Брой】 Можете да получите 24 лист коледни стикери за нокти, размерът на всяка хартия 2,52 х 2,08 инча (6,3 х 5,4 см)Тези зимни стикери за нокти, съдържащи 24 фигура със собствени животни, са подходящи за коледната нийл арт.Вие можете сами да създадат свой собствен стил на ноктите. 【Лесна употреба】 включени Инструкции за опаковане. изрежете фигура снежинки, така че той се приближаваше до повечето природни или режийни нокти, след това спуснете във водата, и ще бъде в състояние да получи желаната фигура, след това нанесете топ лак, за да рисунка не смещался.Можете да получите желания нийл-арт, те ще останат за нокти дълго време, насладете се на очарованието, което те придават на ноктите. 【Повече модели】 Всеки стикер е разумна компоновку, която може да побере повече коледни мотиви, съдържа разнообразие от модели : коледно дърво, снежни човеци, камбанка, котка, елен, куче, пингвини, снежинка, лисица, пръсти и т. Има и други мультяшные рисунки на животни, за да създадете свой собствен стил на коледните нийл арт. 【Дизайн нокти】 Професионален дизайн на стикери за нокти, можете да украсите ноктите си с пайети, с стикер за нокти или фолио за нокти и т. Коледни стикери за нокти могат да се комбинират с други декорации за нокти за създаване на нийл арт.Изрежете симпатичен модел така, че той се приближаваше до повечето природни или режийни нокти. 【Широко се използва】 Тези коледни декорации за нокти са много подходящи за нокти-арт, нийл арт с пайети, занаяти, празнични декорации на ноктите на краката си, своята практика за мобилен телефон и т. Са идеални за домашна употреба и за професионално маникюрного салон.Тези коледни стикери за нокти - чудесен подарък за любительницы маникюр.

R

Продукти в категория