.

.

Yardwe препарат за съдове за Сапун, Държач за Сапун, Душ, Двуслойни Стенен Държач за Сапун и Гъба от Неръждаема Стомана, Държач за Душ, Баня, Вана, Кухненски препарат за ?

Yardwe препарат за съдове за Сапун, Държач за Сапун, Душ, Двуслойни Стенен Държач за Сапун и Гъба от Неръждаема Стомана, Държач

BGN 2.00
Продукти

【Добро качество】 е Изработена от неръждаема стомана, което може да се избегне, да се удължи живота му 【Издълбани дизайн източване на 】 Издълбани дизайн източване на дъното, бързо отвежда водата, ефективно премахва сапун от стопи. 【Проста и гъвкава инсталация】 Всички аксесоари са включени в комплекта.Просто трябва да се обърнат няколко винтове за дърво, а след това можете да го монтирате на всяка повърхност-стени, спрятав винтове, подреждане и разкрасяване за една лесна стъпка. 【Двойна дизайн】 Два слоя позволи да пусне два сапун едновременно.Пратката включва 1 х държач за сапун ястия (с винтове). 【Стенен монтаж】 можете да го инсталирате на стената, плота или друго желаното от вас място, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи идеални за душ, баня, кухня за съхранение на сапун, гъба, гъба за почистване и много други.Описание - е Изработен от неръждаема стомана, което позволява да се избегне удължаване на срока на службата му.Характеристики - Цвят : черен - Материал : неръждаема стомана-Размер : 13x8,5x7,8 см Предпоставка включва 1 х двойна сапун ястие (с винтове).

R

Продукти в категория